Wij ontvingen bijgaand verslag van de derby van afgelopen zaterdag. - Semper Altius

Wij ontvingen bijgaand verslag van de derby van afgelopen zaterdag.

Wij ontvingen bijgaand verslag van de derby van afgelopen zaterdag.

Semper Altius 1

1 - 2

Vredenburch 1

Competitie

4e klasse C

Datum

29 oktober 2022 15:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Hoekpolder
Weidedreef 4 /6
2286KT
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3906074

Ik wist werkelijk niet wat mij overkwam!! 

De Rijswijkse derby Semper Altius -  Vredenburch stond op het programma.

Er was eerder die week al een filmpje geplaatst waarin een oproep werd gedaan om met zoveel mogelijk mensen op deze happening af te komen, en dat was niet tevergeefs geweest!  Ik denk dat er zomaar 300 misschien wel 350 mensen het sportpark hebben bezocht.
Wat een ambiance, wat een sfeer echt geweldig!!
Persoonlijk ben ik nooit enthousiast over vuurwerk, maar ook dit zorgde voor een prachtige belevenis. Ons eerste staat natuurlijk niet in de meest comfortabele positie op de ranglijst maar op mijn vraag aan Iwan of er nog een peptolk nodig was als Vredenburch op bezoek kwam gaf hij een duidelijk antwoord........."NEE, men is geladen!!"

En waar wij, als supporters, in het verleden nog wel eens onze twijfels hadden over de beleving in het veld, was dat vandaag totaal anders. Ons eerste leek te beseffen dat vandaag de ommekeer zou kunnen plaatsvinden.
Vanaf minuut 1 werd er strijd op de mat gelegd er werd gevochten voor iedere bal en ontstond een heus voetbalgevecht. Het was echt lang geleden dat dit gebeurde op Semper, alles zat in deze wedstrijd. Duels, opstootjes, kaarten en uiteindelijk beleving.
Mannen van 1, zet deze lijn s.v.p. door.
Wij hebben genoten en dat dan uiteindelijk de score niet in ons voordeel was, tsja die mazzel komt wel weer. Als het soms aan kwaliteit ontbreekt dient men dat te compenseren met werklust, en dat gebeurde tegen Vredenburch volop.
Leg dit als het ff kan wekelijks op de mat. Ik ga hier niet beweren dat wij mee gaan doen om de prijzen, maar wegkomen uit die onderste regionen is op deze manier echt mogelijk.
Spelers en staf van het eerste: heel veel dank voor deze fijne middag.

Die supporter die alleen thuiswedstrijden bezoekt (en dat zal blijven doen!!!)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!