Jong Semper Altius verliest eerste wedstrijd nipt. - Semper Altius

Jong Semper Altius verliest eerste wedstrijd nipt.

Jong Semper Altius verliest eerste wedstrijd nipt.

Semper Altius Jong Semper

4 - 5

DHL Jong DHL

10'
... (intikker)
40'
... (schot)
45'
... (schot)
46'
... (schot)
78'
79'
... (intikker)

Datum

24 januari 2023 20:00

Accommodatie

Sportpark Hoekpolder
Weidedreef 4 /6
2286KT
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3906074

Dinsdag 24 januari speelde Jong Semper Altius haar eerste wedstrijd. De tegenstander was het net naar de hoofdklasse gepromoveerde JO19-1 team van DHL. De trainer van dit team is geen onbekende voor ons. Want Rob Warmenhoven speelde nog een jaar bij Semper Altius.

Helaas moest de coach van Jong Semper Altius, Peter Spruijt, vanwege ziekte verstek laten gaan, maar Jan Willem Jonker heeft de honneurs prima waargenomen.

Semper Altius kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar al snel werd duidelijk dat DHL een goed team is met een knappe manier van druk zetten, waar onze jonge honden moeilijk onderuit konden voetballen. De rust werd dan ook bereikt met een 2-3 voorsprong voor de Delftenaren.

In de tweede helft wierp Jong Semper de schroom meer van zich af en kwam steeds meer in de wedstrijd. Vlak voor tijd leek Semper Altius een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar DHL wist het lichte overwicht wat ze de hele wedstrijd hadden toch nog om te zetten in een 4-5 overwinning.

Onze doelpunten kwamen op naam van Roger van den Bosch (2x) (1-0 en 2-0), Manuel van Wissen (3-4) en Sami el Bachiri (4-4).

Al met al hebben de aanwezige toeschouwers een leuke wedstrijd gezien en het laat zien dat de Semper-jeugd er aan komt.

De volgende wedstrijd van Jong Semper Altius is op dinsdag 21 februari a.s. als het Wateringse VELO op bezoek komt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!