Corona Virus

Corona Virus

Seizoen 2021-2022 in corona tijd

24 augustus 11:00  Beste leden, bezoekers Onderstaande vindt u het huidige en geldende corona protocol. (25 augustus 2021) meer »

1394x gelezen

Nieuwe richtlijnen/ corona protocol

2 juni 16:00  *Goed nieuws. * Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen. meer »

409x gelezen

Zeer geslaagde Corona Cup 2021

20 maart 14:45  Beste leden, vandaag vielen de beslissingen bij de Corona Cup, voor de teams van de JO11 en JO12.meer »

352x gelezen

Spaar mee via onzeclubwinkel!!

10 december 10:00  Beste leden, ook in deze tijden wederom de aandacht voor al het moois wat er wordt aangeschaft in deze periode!! Zo kun je ook nog eens bijdragen aan inkomsten voor de club! Uiteraard voor een ieder anders, dan anders....maar cadeaus zullen vast worden gekocht..! Kosteloos meesparen voor onze club, terwijl je online shopt de komende feestdagen? Dat kan!! Lees snel verder en help onze club met extra inkomsten!!meer »

638x gelezen

Scouts weten weg naar Semper Altius te vinden!

7 december 9:45  Beste leden, Ondanks de huidige tijden traint de jeugd van Semper Altius gewoon door! In de weekenden wordt er dan ook getracht om zoveel als mogelijk met én tegen elkaar te voetballen. meer »

584x gelezen

Terrein Semper zo goed als coronaproof!!

29 augustus 0:15  Beste leden, bezoekers en belangstellenden. Per heden hebben wij ons terrein zo goed als mogelijk Corona proof ingericht! Het filmpje op de website geeft een goede weergave, wat ervan u verwacht wordt en wat u op het terrein kunt verwachten!meer »

345x gelezen

Coronatijd maakt Semper Altius sterker

16 mei 21:00  Beste leden, ouders, verzorgers en alle andere betrokken Semper altianen! Sinds een paar weken rolt de bal weer bij Semper Altius. Een groepje enthousiastelingen hebben nauw contact met elkaar gehad om de jeugd weer te kunnen laten trainen in deze bizarre tijd.meer »

582x gelezen

Belang van het betalen van de contributie

30 juni 10:45   Beste leden, Nu dit bewogen seizoen ten einde is gekomen, is het voor ons duidelijk dat nog niet alle leden aan hun contributie verplichtingen hebben voldaan. Het voelt natuurlijk een beetje oneerlijk, vooral de senioren hebben nauwelijks wedstrijden kunnen spelen en maar een paar maanden volop kunnen trainen en vervolgens wordt wel de volle contributie gerekend. Het is echter zo dat voor onze club de vaste kosten gewoon zonder compensatie zijn blijven doorlopen, terwijl er buiten de contributie om geen inkomsten zijn binnengekomen. meer »

310x gelezen

Opschoonactie 24 april!

16 april 8:30  Beste leden, Zaterdag 24 april, zullen we een opschoon actie hebben op het terrein van Semper Altius. We zullen met de aanwezige jeugd van 10:00 tot 12:00 al het zwerfafval gaan opruimen. meer »

248x gelezen

Ruben uit de JO10-2 mag op stage bij Sparta

13 april 19:00  Beste leden, De scouts van onze bvo’s in de regio weten ons wederom te vinden!meer »

196x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!