Corona Virus

Corona Virus

Nieuwe richtlijnen/ corona protocol

2 juni 16:00  *Goed nieuws. * Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen. meer »

365x gelezen

Handhaving tijdens trainingsdagen

23 maart 20:00  Beste Handhavers en ouders, Zoals jullie kunnen zien zijn we aardig op weg bij de club m.b.t. handhaving op het terrein en houden aan de gestelde regels hierin willen wij iedereen bedanken voor de inzet!! Maar we moeten wel verder vandaar een aantal nieuwe en verse reglementen.  meer »

315x gelezen

Zeer geslaagde Corona Cup 2021

20 maart 14:45  Beste leden, vandaag vielen de beslissingen bij de Corona Cup, voor de teams van de JO11 en JO12.meer »

309x gelezen

Corona update (avondklok)

25 januari 11:15  Beste leden, Het geluk is aan onze zijde, in ieder geval voor de jeugd.meer »

174x gelezen

Corona en onzekere tijden

15 december 10:15  Beste leden, naar aanleiding van de forse Lock down die is afgekondigd, een bericht die voor een ieder van ons allen is.meer »

325x gelezen

Spaar mee via onzeclubwinkel!!

10 december 10:00  Beste leden, ook in deze tijden wederom de aandacht voor al het moois wat er wordt aangeschaft in deze periode!! Zo kun je ook nog eens bijdragen aan inkomsten voor de club! Uiteraard voor een ieder anders, dan anders....maar cadeaus zullen vast worden gekocht..! Kosteloos meesparen voor onze club, terwijl je online shopt de komende feestdagen? Dat kan!! Lees snel verder en help onze club met extra inkomsten!!meer »

583x gelezen

Scouts weten weg naar Semper Altius te vinden!

7 december 9:45  Beste leden, Ondanks de huidige tijden traint de jeugd van Semper Altius gewoon door! In de weekenden wordt er dan ook getracht om zoveel als mogelijk met én tegen elkaar te voetballen. meer »

473x gelezen

Bericht van het bestuur

1 december 23:00  De KNVB gaat er nog steeds van uit dat hun Plan B doorgaat. Dat zou betekenen dat we in de tweede helft van januari weer beginnen met wedstrijden. Rekening houdend met het aantal weken tot eind juni houdt dat in dat we de competities volledig kunnen uitspelen. Laten we hopen dat dit het geval zal zijn. Deze hele situatie heeft, naast consequenties voor u persoonlijk en uw gezin, uiteraard ook zijn weerslag op onze vereniging.meer »

366x gelezen

Bestuursbericht

20 oktober 21:45  Beste leden, Wederom ligt het amateurvoetbal stil. Vanuit de overheid zijn maatregelen afgekondigd om de toename van Corona-besmettingen een halt toe te roepen. De gemeente Rijswijk heeft deze overgenomen in de geldende noodverordening. meer »

371x gelezen

Reactie KNVB op besluit overheid 13 oktober 2020

14 oktober 14:45  Elk weekend worden er normaal 30.000 wedstrijden gespeeld op de amateurvelden. Ondanks een aantal coronagevallen en nog meer spelers die uit voorzorg in quarantaine moesten, zijn de afgelopen weekends zo’n 80% van de geplande wedstrijden gewoon gespeeld. meer »

253x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!