Huidig protocol 28 november 2021

Huidig protocol 28 november 2021

Corona protocol 28 november 2021

 

*Helaas … *

Het demissionair kabinet heeft op 26 november jl. aangekondigd de coronaregels met ingang van zondag 28november 18:00 uur wederom verder aan te scherpen omdat het aantal besmettingen nog steeds verder toeneemt. Dit geeft voor het amateurvoetbal opnieuw veranderingen.

Deze maatregelen van het kabinet gelden voor 3 weken en gelden in ieder geval tot 19 december 2021. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.

 

Trainingen en wedstrijden senioren en jeugd

Het sportpark moet om 17:00 uur dicht zijn. Dat houdt in dat alle trainingen komen te vervallen. De wedstrijden op het veld gaan nog wel door. De KNVB neemt zo snel mogelijk een besluit over de voortgang van de competities voor de komende weken, en zal iedereen hierover informeren.

De zaalvoetbalcompetitie kan door deze nieuwe maatregelen geen doorgang vinden, en wordt tijdelijk stilgelegd tot en met 19 december.

Opmerking: Georganiseerd buiten sporten na 17:00 uur (wedstrijd of training) is toegestaan met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand. Ter verduidelijking, dit mag dus niet plaatsvinden op de sportaccommodatie zelf.

Publiek

Publiek is helaas niet meer welkom bij wedstrijden. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhouds-professionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Wij verwachten dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid hierin neemt, ook met het oog op anderen.

Kantine

In de kantine is een CTB (Corona toegangsbewijs) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine. Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje. De kantine moet uiterlijk om 17.00 uur sluiten.

Voor het aantal personen geldt geen maximum aantal. Reserveren is niet nodig. Wim (de pachter van de kantine) is verantwoordelijk voor de handhaving op het terras.

Kleedkamers en/of douchegelegenheid

Hierin verandert niets. Uiteraard blijven de basismaatregelenvan kracht, denk bijvoorbeeld aan de anderhalve meter afstand.

Corona_protocol_28_november_2021.docx

 

Het éénrichtingsverkeer blijft gehandhaafd, conform het filmpje dat door ons is gemaakt en is te vinden op https://youtu.be/PTkcMJnVPAQ 

Op het terrein zijn de looproutes tevens met pijlen aangegeven. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!