Huidig protocol 25 Augustus 2021

Huidig protocol 25 Augustus 2021

Corona protocol 25 Augustus 2021

Goed nieuws.

Het demissionair kabinet heeft op 26 Juni jl. aangekondigd de coronaregels met ingang te versoepelen. Wedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan voor alle spelende leden!

Trainingen en wedstrijden senioren
Tweede mooie versoepeling is dat senioren met ingang van 26 Juni weer volledig mogen trainen en wedstrijden mogen spelen. Dit allemaal zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. 
 
Publiek
Het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie bij Semper Altius.  Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, eventuele triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht. 

Kantine
De horeca, en dus ook sportkantines, mogen tot middernacht open. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht.

Kleedkamers en/of douchegelegenheid mogen open
Met de verruimde maatregelen is ook bekend geworden dat de kleedkamers en douches weer mogen worden gebruikt. Uiteraard nog wel met de basismaatregelen in acht nemend, denk bijvoorbeeld aan de anderhalve meter afstand.
Wim (de eigenaar van de kantine) is verantwoordelijk voor de handhaving op het terras en vooralsnog blijven we actief met de eenrichtingslooplijn.

Het éénrichtingsverkeer blijft gehandhaafd, conform het filmpje dat door ons is gemaakt en is te vinden op https://youtu.be/PTkcMJnVPAQ 

Op het terrein zijn de looproutes tevens met pijlen aangegeven. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!