The Return of Van Geffen ( u bent gewaarschuwd!) - Semper Altius

The Return of Van Geffen ( u bent gewaarschuwd!)

The Return of Van Geffen ( u bent gewaarschuwd!)

18 april 2022 21:45


Knietje voor Teuntje !!

Beste lezers,

Spreek ik laatst onverwachts de vrouw van Teun, wat erg leuk was, en zo kom je ook nog eens e.e.a. te weten. Nu hoor ik u denken.....wie is Teun ook alweer ??

Welnu Teun van de Steenhoven is dus de man van Betsie Bakker (ik hanteer op verzoek van Betsie haar meisjesnaam), verder in dit verhaal hanteer ik B.B. Ook is Teun de vader van Maurice die ooit onderdeel uitmaakte van het vlaggenschip van onze club (in die tijd waarschijnlijk een strontschuit want er zijn geen noemenswaardige prestaties van Maurice bekend).

"Hoe is het met Teun" vroeg ik vanuit beleefdheid. Nou, Teun is herstellende van een operatie, vertelde B.B., hij heeft een halve nieuwe knie gekregen, vervolgde B.B. haar verhaal. "Een halve ??" vroeg ik verbaasd.......tsja vertelde B.B. je kent Teuntje toch.... een hele paste niet in die korte beentjes.

"En is hij alweer thuis ?" vroeg ik weer. Ja, ging B.B. verder, na zijn operatie is Teun nog 5 weken in de kliniek gebleven i.v.m. revalidatie, normaal staat daar 10 weken voor, maar nogmaals bij Teun is alles gehalveerd.

Met waar is hij geholpen, ging mijn vragenuurtje verder. In de M.A. Durodam kliniek door dr. Klijn, wij zijn daar uiterst tevreden over, vertelde B.B., toen hij binnenkwam riep men al gelijk "dat is een kleinigheidje".

"Maar gaat het goed met hem "vroeg ik weer. Ja, hoor, hij zal binnenkort wel weer naar Semper komen om een half wedstrijdje te kijken, riep B.B.

B.B. die niet om woorden verlegen zit, vertelde nog snel dat Teun afgelopen week alweer bijna zelfstandig kon staan !!

"Heb je dat zelf waargenomen" wilde ik weten. Ja en Nee, ging B.B. verder. Ik werd er eigenlijk door verrast. Toen ik de boekenkast stond af te stoffen voelde ik plots zijn neusje tegen mijn navel kriebelen......zo schattig !!

Nu werd het mij teveel en ik heb het gesprek afgekapt.


Teuntje, namens heel Semper wensen wij jou een spoedig herstel toe en hopen je toch snel weer te zien op de club.


Beste lezers als u Teuntje ziet fietsen (oranje vlaggetje achterop) wijs hem de weg naar Semper !!!

 

Van Geffen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!