Van Geffen in een deuk - Semper Altius

Van Geffen in een deuk

Van Geffen in een deuk

1 november 2022 21:45


Van Geffen viert Halloween als Loekie de Leeuw

Mag je op de Semper site reclame maken???

Welnu, ik ben de mening toegedaan dat dit mag, mits het de leden ten goede komt.

Ron Mullens, als je nu denkt die ken ik niet, moet u op zaterdag eens bij de trainingspartijtjes van 7 tegen 7 op veld 4 gaan kijken. Ron is de man die bijna dansend over het veld beweegt, daar waar de anderen bij de eerste aanzet al diepe sporen nalaten.

Ron is de trotse eigenaar van Restyle Haaglanden! Ron deukt auto's uit zonder te spuiten en hij is werkelijk een genie.

Ron vertelt trots en vol passie over zijn werk. "Ik kan deuken wegmasseren" vertelt Ron,  "en niet alleen bij auto's. Ik ben een echte restyle specialist!!!"
"Wat nog meer dan?" vroeg ik uiteraard.
"Nou" ging Ron verder "kijk eens bij 7 tegen 7. Perry, Bert, Eelco en ook Hans hadden allen ooit een deuk in hun buik en daarbij ook rugklachten. Ik ben hun rug gaan masseren met als gevolg dat hun ingedeukte buik plaats maakte voor een flinke horeca spoiler aan de voorkant".
"Geweldig Ron", riep ik enthousiast, "Help jij ook mensen met een deuk in het zelfvertrouwen wat dikwijls op het veld tot uiting komt?"
"Oh, jij bedoelt Van Groningen en Knipping. Nee, die zijn niet meer te helpen. Wij gedogen deze heren bij 7 tegen 7 maar dat is het dan ook".

Ron, succes met je prachtige bedrijf en dank voor dit boeiende gesprek.

Dus beste leden, dit soort reclame mag; u kunt altijd na een afspraak bij Ron terecht en hij deukt u uit waar u bij staat.

 

Van Geffen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!