Wassenaar SV VE 1 - Semper Altius VE 1    1-2 (1-2)

Met maar liefst 8 afschrijvingen konden we nog net een compleet team op de been brengen voor de uitwedstrijd tegen Wassenaar. Gelukkig was LL bereid om te vlaggen en standby te staan voor noodgevallen. Waarvoor dank.

In Wassenaar hebben we het traditioneel niet gemakkelijk, de wedstrijden verlopen sportief maar meestal gaan we wel met drie punten naar huis. Zo ook vandaag.

De eerste tien minuten waren voor Wassenaar maar daarna kregen we meer grip op het spel. Dit resulteerde ook in een aantal kansjes. In minuut twintig viel de eerste goal. Een prachtig voorzet van Fabian viel in de kluts voor de voeten van Martinho die met een bekeken schot voor de 0 - 1 zorgde.  Hierdoor gingen we wat gemakkelijk spelen en hadden we het beste van het spel. Een kwartiertje later wist The Butcher, uit een pass van Madjer, via de paal en keeper 0 - 2 te scoren. Dit leek ook de ruststand te gaan worden maar vlak voor rust wist ook wassenaar op gelukkige wijze terug te komen tot 1 - 2, een rolletje was onbereikbaar voor Gomes.

De twee helft gaf een heel ander beeld te zien. Wassenaar met zon en windje in de rug zette Semper onder druk zonder eigenlijk tot echt goede kansen te komen. Het enige gevaar was te duchten van enkele gemakkelijk gegeven vrije trappen rondom de 16 maar mocht de bal dan tussen de palen belanden dan stond onze betrouwbare goalie Gomes in de weg. Ook gedurende de 10 minuten, dat we 10 tegen 11 stonden wist Wassenaar geen kansen te creëren. Dit kwam mede doordat iedereen voor de volle 100 procent inzet toonde, en de aparte verdediging met drie centrale verdedigers en zonder rechtsback(!!) gaf geen cadeautjes weg.

Na het laatste fluitsignaal zaten we er behoorlijk doorheen maar met het heerlijke gevoel van de drie verdiende punten smaakten de biertjes prima.

Gr. Ronaldo.

Verslag volgende wedstrijd door Fabian

Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!