Eki Korte: Nieuwe trainer Semper Selectie - Semper Altius

Eki Korte: Nieuwe trainer Semper Selectie

Eki Korte: Nieuwe trainer Semper Selectie

14 februari 2023 11:30


Eki Korte wordt miv het seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer bij Semper Altius

Hieronder een korte introductie door Eki Korte:

Hierbij wil ik mij even voorstellen als nieuwe  hoofdtrainer van Semper Altius voor het seizoen 2023/2024.

Mijn naam is Eki Korte en ben 55 jaar jong. Voetbal is een heel groot stuk van mijn leven , zeg maar de belangrijkste bijzaak.Zelf uiteraard actief gevoetbald bij verschillende clubs ; als heel jonkie begonnen bij Archipel en hierna de jeugdopleiding van ADO doorgelopen.Na 2 seizoenen in de A selectie heb ik nog 1 seizoen bij Heracles Almelo gespeeld en ben toen bij de amateurs gaan voetballlen.
Grootste gedeelte bij VIOS (14 jaar in 1e) en daar grote successen meegemaakt.

Vanwege blessures ben ik het trainersvak ingerold en heb leuke tijden bij verschillende clubs gehad. 
Wat ik leuk vind om trainer te zijn ? Ik vind de interactie tussen spelers en mij (inclusief staf) altijd een uitdaging om elkaar op een goede en leuke manier te respecteren.Daarbij vind ik trainingen geven nog altijd leuk, en vooral als je dit op sommige momenten terug ziet in de wedstrijden.
Prestatie en gezelligheid (lees : saamhorigheid) gaan bij mij prima samen.

Waarom Semper Altius ? Ik heb iets met de club want in vroegere tijden was Semper toonaangevend in Den Haag en Rijswijk. Ben er vaak wezen kijken toen ze van de 4e klasse door stoten naar de 1e klasse. Ook ken ik veel mensen die daar hebben gespeeld, nu nog spelen en de belangrijkste mensen : de vrijwilligers !
Mijn doel is om Semper weer te laten floreren en men binnen de club (maar vooral de jeugd) weer trots kan zijn op het vlaggeschip (lees: selectie)

Uiteraard is hier tijd voor nodig, maar ga deze uitdaging met volle teugen aan. Ik zal proberen vaak op de club te zijn om te ‘proeven’ hoe het binnen de club is, en mocht iemand (van jong tot oud) iets willen vragen : schroom niet, stap op me af en vraag maar raak.

Tot snel !

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!