Semper Altius F2: KAMPIOENEN!!!!

Semper Altius F2: KAMPIOENEN!!!!

27 mei 2014 21:45


Maandag 27 mei werd om 18:15 aan de laatste wedstrijd van de F2 begonnen: de belangrijkste, want F2 kon kampioen worden...

Natuurlijk, niets is onmogelijk, maar om kampioen te worden, moest de F2 van Semper toch wel behoorlijk aan de bak. Niet alleen moesten alle wedstrijden gewonnen worden, er moesten ook nog aardig wat doelpunten gescoord worden om de koploper (Vredenburch F5) in te halen.
 
Maar, zoals aan het begin al vermeld: niets is onmogelijk en dus stonden de mannen van Semper ook de laatste wedstrijden van de competitie iedere keer weer scherp op het veld. Zo was er de goed gespeelde wedstrijd tegen DHL, een moeilijke thuiswedstrijd tegen Wilhelmus en een lastige pot tegen SVH. Toch was daar iedere keer die winst. En ook het doelpunten saldo liep gestaag op, maar zou het voldoende zijn?

Op maandag 26 mei moest om 18.15 de klus geklaard worden. Een thuiswedstrijd tegen Velo die niet alleen gewonnen moest worden, maar waar ook ècht nog minimaal 3 doelpunten gescoord moesten worden. Het werd een zenuwslopende wedstrijd. Wat speelden onze jongens goed en wat een hoop supporters langs de lijn! De eerste helft eindigde in 0-0, maar natuurlijk liet dit team de koppies niet hangen. De tweede helft gebeurt het dan eindelijk: Hamid scoort de 1-0. Winst is niet voldoende, er moet meer gescoord worden. En dat gebeurt! Uiteindelijk eindigt de wedstrijd in een zeer verdiende 3-0. Precies genoeg! Het is ècht gelukt! Semper Altius F2 is kampioen!
 
Lieve jongens, wat hebben de ouders en overige supporters genoten het afgelopen seizoen. Ieder heeft zijn kwaliteiten op de juiste manier benut en dat mag best nog wel eens benoemd worden:

Amir, je bent een echte vechter, dat kwam altijd goed van pas. Yassine, dankzij jouw schot, dat gedurende het seizoen steeds harder werd, heb jij veel ballen richting de spitsen weten te krijgen. Niels, zonder jouw uitstekende verdedigende werk, zou die kampioensbeker nooit gewonnen zijn. Imrane, ook jij hebt vededigend een enorm belangrijke rol gespeeld. Owen, jouw harde schot op doel heeft de tegenpartij regelmatig verbaasd doen kijken. Tijn, jouw inzicht en goede overspelen stonden aan de wieg van menig doelpunt. Hamid, je bent onze topper. Bijna al jouw ballen eindigden in een prachtig doelpunt. En dan Donny: een keeper waar je altijd op kunt vertrouwen. Je hebt een fantastisch seizoen gekeept!
 
Tot slot dank aan de vader van Amir die alle thuiswedstrijden heeft gefloten. En natuurlijk veel dank aan de coaches, Philippe en Mario, die dit team hebben geholpen kampioen te worden!

Sonja Hooijkaas-Voogt
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!