Scheidsrechters

Scheidsrechters


Het aantal voetballende leden bij de KNVB loopt nog elk jaar op. En meer voetballers betekent ook dat er meer teams zijn en dus ook meer voetbalwedstrijden zullen worden gespeeld.

 

Semper Altius is een groeiende vereniging. Dit betekent dat er ook meer scheidsrechters nodig zijn om de voetbalwedstrijden te leiden.

Het aantal scheidsrechters dat wedstrijden leidt en door de KNVB wordt geregeld wordt alsmaar minder. Dit heeft gevolgen voor de verenigingen, namelijk dat de verenigingen zelf steeds vaker hun eigen scheidsrechters moeten verzorgen.De scheidsrechters coördinator van Semper Altius zorgt ervoor dat de wedstrijden die niet door een door de KNVB aangewezen scheidsrechter worden gefloten, onder leiding staan van een scheidsrechter.

 

De scheidsrechters coördinator heeft een aantal belangrijke taken, te weten:

  • Indelen van scheidsrechters;
  • Begeleiden van jonge/nieuwe scheidsrechters;
  • Organiseren van scheidsrechterscursussen met als doel:
    • Vergroten spelregelkennis;
    • Meer respect voor de scheidsrechter creëren;
    • Werving van nieuwe scheidsrechters.

 

Interesse? Vragen?

Heeft u belangstelling om scheidsrechter te worden bij uw team of bij een ander team ?

Of bent u geïnteresseerd om een scheidsrechterscursus te volgen?

 

Meld u dan aan bij onze Scheidsrechters Coördinator, Randy Heuschen, via de mail naar scheidsrechterscoordinator@semperaltius.nl of telefonisch via 06-22964182Bericht van bestuur

23 maart 16:30  Beste Semper Altianen, Amper 3 weken geleden zaten we nog met een overvol programma in nog vollere kleedkamers, een situatie die inmiddels onvoorstelbaar is.meer »

4661x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!