4 - 4

VUC C1

Nicky van Look (scrimmage)

23 augustus 2014 11:00

De kop is eraf. Zowel VUC als Semper traden aan met een gemengde selectie. Semper speelde wat onrustig wat niet vreemd is voor een eerste wedstrijd. Na een sterke eerste periode van Semper scoorde VUC met 2 doeltreffende counters na 20 minuten snel 2 keer achter elkaar zodat we met 0-2 gingen rusten.
Na rust zette Semper nog meer druk en scoorde Thijmen een heuse hattrick. VUC scoorde ook nog een keer. Een paar minuten voor tijd scoorde Nicky na goed doorzetten de 4-3 en leek de buit binnen. In de blessure tijd scoorde VUC nog met een schitterend afstandsschot de 4-4. Al met al een leerzame wedstrijd met mooie aanvallen.