PR/Sponsoring

PR/Sponsoring

Spaar mee via onzeclubwinkel!!

10 december 10:00  Beste leden, ook in deze tijden wederom de aandacht voor al het moois wat er wordt aangeschaft in deze periode!! Zo kun je ook nog eens bijdragen aan inkomsten voor de club! Uiteraard voor een ieder anders, dan anders....maar cadeaus zullen vast worden gekocht..! Kosteloos meesparen voor onze club, terwijl je online shopt de komende feestdagen? Dat kan!! Lees snel verder en help onze club met extra inkomsten!!meer »

635x gelezen

Tussenstand Plus spaaractie!! (1e plaats!!)

10 oktober 17:45  Spaar onze club gezond Beste leden, Inmiddels zijn we een dikke maand verder en gaan we echt heel goed!! Blijf dus ook sparen, sparen en en sparen! Als meest verantwoorde supermarkt staan ze klaar voor onze buurt. Daarom kunnen klanten bij o.a. Plus Jongeotter in Rijswijk, vanaf zondag 5 september tot en met 13 november gaan sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Met deze spaaractie gaat de plus duizenden clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven. Doe mee en spaar onze club gezond! meer »

413x gelezen

Vernieuwde en geopende webshop!!

31 augustus 21:15  Beste Semper leden, trainers, spelers en alle andere mensen die onze club een warm hart toedraagt. Met trots presenteren wij in samenwerking met onze partner Beltona “Het Semper Altius kleding en accessoires assortiment”.meer »

181x gelezen

Vrienden van Semper Altius

4 juli 21:45  Beste Semper leden en alle mensen die onze club een warm hart toe dragen. meer »

356x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!