Ooievaarspas - Semper Altius

Ooievaarspas

Ooievaarspas
Leden die in het bezit zijn van een ooievaarspas kunnen in aanmerking komen voor korting op de contributie. Jeugdleden tot 18 jaar krijgen 100% korting op de contributie (mits voetbal de enige sport is die hij/zij beoefent) en seniorleden krijgen 50% korting.


Voor leden die in aanmerking willen komen voor de korting van de ooievaarspas geldt dat zij elk jaar met de ooievaarspas langs moeten komen om deze door de paslezer heen te laten halen. Aan het begin van het seizoen wordt op de website en/of in de nieuwsbrief aangegeven wanneer daartoe de gelegenheid bestaat.


Om te voorkomen dat bij bezitters van een ooievaarspas de contributie toch automatisch geïncasseerd wordt, bestaat de mogelijkheid om aan ondergetekende alvast uw gegevens (naam, adres, woonplaats en pasnummer) door te geven. 

Wanneer u dit niet doet, wordt de contributie gewoon geïncasseerd en krijgt u de vergoeding pas gerestitueerd nadat de vereniging het bedrag van de gemeente heeft ontvangen.


Meer informatie kunt u op de site www.denhaag.nl/ooievaarspas vinden. Hierop kunt u ook zien of u in aanmerking komt voor een ooievaarspas.


Ties de Jong,

contributie@semperaltius.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!