Sponsornieuws - Semper Altius

Sponsornieuws

Sponsornieuws

Spaar mee via onzeclubwinkel!!

10 december 10:00  Beste leden, ook in deze tijden wederom de aandacht voor al het moois wat er wordt aangeschaft in deze periode!! Zo kun je ook nog eens bijdragen aan inkomsten voor de club! Uiteraard voor een ieder anders, dan anders....maar cadeaus zullen vast worden gekocht..! Kosteloos meesparen voor onze club, terwijl je online shopt de komende feestdagen? Dat kan!! Lees snel verder en help onze club met extra inkomsten!!meer »

862x gelezen

Tom Beugelsdijk Toernooi 2020!!

10 september 23:30  HELAAS DOOR DE CORONA CRISIS GEANNULEERD EN UITGESTELD TOT NADER ORDE! Groot, mooi en geweldig nieuws! Het thuistoernooi voor de jeugd, dat zal worden gehouden op 30 en 31 Mei 2020, zal de naam gaan dragen van een van de iconen in het huidige Haagse voetbal: het Tom Beugelsdijk Toernooi 2020, editie 1!! meer »

3213x gelezen

Vernieuwde en geopende webshop!!

31 augustus 21:15  Beste Semper leden, trainers, spelers en alle andere mensen die onze club een warm hart toedraagt. Met trots presenteren wij in samenwerking met onze partner Beltona “Het Semper Altius kleding en accessoires assortiment”.meer »

328x gelezen

Vrienden van Semper Altius

4 juli 21:45  Beste Semper leden en alle mensen die onze club een warm hart toe dragen. meer »

532x gelezen

Semper salarisfactory.nl Skills Games 13 Mei (UPDATE 2)

12 april 16:15  Beste Semper leden, Wij als Sponsorcommissie zijn ontzettend trots op hoeveel sponsors er binnen een paar dagen zijn opgestaan om onze jeugd een fantastische voetbaldag te bezorgen. We kunnen daarom met vol enthousiasme vertellen dat..... meer »

1100x gelezen

Semper SalarisFactory.nl Skills Games (UPDATE)

8 april 12:30  Beste leden, eerder heeft u al kunnen lezen, dat de skills games eraan komen bij Semper Altius, wij kunnen in een korte update melden dat we inmiddels een titelsponsor hebben gevonden. meer »

343x gelezen

Semper SalarisFactory.nl Skills Games & Sponsorcommissie!!

6 april 21:45  Beste leden en belangstellenden, We willen met dit bericht aandacht vragen voor twee dingen. Sponsors zijn nu harder nodig dan voorheen! De Corona periode is ook Semper Altius niet in de koude kleren gaan zitten.meer »

786x gelezen

Sponsormogelijkheden bij Semper Altius

25 oktober 22:45  Uiteraard zijn er bij Semper Altius ook voldoende mogelijkheden om bij te dragen door middel van sponsoring. De vereniging biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Hieronder kunt u verdere informatie vinden over deze verschillende opties en hier kiest u het aanbod dat bij u past. meer »

518x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!