2 - 2

Semper Altius JO11-1

E-pupillen, E1, Groep 2 02

27 september 2014 8:45

Na 2 overwinningen en 1 gelijkspel waren de ouders benieuwd wat het vandaag weer zou gaan brengen.

Eerste helft ging het aardig gelijk op. Heen en weer kansen en een mooie dosis inzet van beide partijen.

Het was echter DSVP die op voorsprong kwam. Een individuele actie gevolgd door een schot was Beniamin te machtig.

Met een corner wist DSVP de 2-0 in de netten te leggen. Zouden we nog wat terug kunnen doen voor de rust? Het antwoord was gelukkig ja. Leandro ronde een solo af met zijn linkerbeen om de 2-1 voor rust binnen te schieten.

Benieuwd wat de donderspeech van Bert teweeg zou gaan brengen? De tweede helft werd vooral een conditie slag.

Er was vooral veel strijd en beide partijen kregen niet echt veel kansen. Tot het moment dat Gilano op links de bal veroverde en opkwam.

Zijn pas kwam mooi diagonaal terecht bij Mauro die zonder twijfel de 2-2 binnen schoot. Dit bleek de einduitslag te worden.

Weer een punt, nog steeds ongeslagen en langzaam toe werken naar de topper tegen Forum sport!