C-junioren, C1, Groep 2 16

27 september 2014 8:45

Scheidsrechter

Ben Jansen

Vandaag de 4de beker wedstrijd van Semper Altius C1 tegen SEP C1. Ondanks het vroege tijd stip, behalve voor Mitchell, begonnen we goed aan de wedstrijd. Al na 13 minuten scoorde Jason de 1-0 na een assist van Thijmen Telle. In de 20ste scoorde Thijmen Telle de 2-0 na een assist van Twan. De 2de helft was een stuk minder zodat SEP toch nog terug in de wedstrijd kon komen door in de 53ste minuut de 2-1 te scoren. Daarna zijn we niet meer in de problem en gekomen. Met 9 punten uit 4 wedstrijden nu op doelsaldo op plaats 2 van de beker competitie.