Assist: Umut Myumyun

E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse 04

8 november 2014 8:30

Zaterdag 8 november 2014, een voetbaldag voor de E2, coaches en supporters om snel te vergeten. Op het prachtige Escamp-sportcomplex moest de strijd tegen VCS worden aangebonden. Dankzij de goede trainingen van Geronimo en Rob én de dito trainingsinzet van de jongens de afgelopen weken stond de E2 gretig, fit en scherp om 08.30 uur aan de aftrap. En dat heeft het arme VCS geweten.

Na 5 minuten hadden Umut, Merv en Hamid alledrie al een keer gescoord en toen was de 'wedstrijd' eigenlijk al gespeeld. Toen toverde Merv ook nog eens een echte hattrick uit zijn hoge hoed en stond het dus na een kwartier al 0-6. Dat was het sein voor de scheidsrechter om voor de rust te fluiten. Iets te enthousiast na 15 minuten, dus toen dat misverstand was opgelost wist Hamid nogmaals te scoren voor de 'echte' rust.

De coaches en supporters waren ondertussen in de kantine aan de koffie en appelgebak met slagroom gegaan. In de 2e helft werd nog 7x werd gescoord en dat was leuk voor de doelpuntenmakers (Merv 2x, Hamid, Umut, Salaheddine, de weer fitte Bastian en Ersin) en de statistieken. Dat trouwe supporter Patrick 4 appelpunten in 5 minuten wist weg te werken was eigenlijk het enige en echte hoogtepunt van de 2e helft. '"Een lekker sportontbijtje" wist hij tussen het smakken nog uit zijn mond te krijgen.

Volgende week volgt weer een echte test: de thuiswedstrijd tegen TAC'90. Aanvang vooralsnog 10.30 uur dus verzamelen om 10.00 uur. Er zal een scheidsrechter worden aangewezen, maar vrijwilligers kunnen zich altijd aanmelden bij ..