0 - 5

Semper Altius JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 5e klasse 04

17 januari 2015 10:15

De eerste wedstrijd na de winterstop. Hoe zal het gaan met de F2? Uit tegen wippolder waarvan de vorige keer was verloren met 4-1. Er waren veel supporters mee en die hadden hoge verwachtingen die volledig waargemaakt door het team. Zoals de spelers van de F2 de wedstrijd begonnen zo werd hij ook beëindigd, namelijk door druk te zetten. Niet alleen de eerste minuut, maar tot de laatste minuut met als resultaat en 5-0 overwinning. Jesse 2 keer, Pieter, Ruben en Colin 1 keer. Een fantastische teamprestatie.

Een paar wedstrijdfragmenten: Colin steekt vanuit de verdediging heel het veld over. Jesse loopt steeds perfect de ruimtes in. Pieter strooit met mooie passes. Tom dribbelt zijn tegenstander gek. Ruben schiet de ballen op doel. Mathijs is de stofzuiger op het middelveld. Bryan pakt de ballen af en speelt ze door naar voren. En dan Ryan, de tank waar geen tegenstander langskomt.

De supporters langs de lijn waren euforisch. De telefoon van de coaches  stond roodgloeiend. Het was de afwezige coach die steeds informeerde hoe het ging en hoe de interim coaches dit voor elkaar hadden gekregen.  Geweldig resultaat en een geweldige teamprestatie, gefeliciteerd F2!