E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse 04

28 maart 2015 10:00

Scheidsrechter

Richard van Campenhout

Zaterdag 28 maart 2015 stond wederom een leuke wedstrijd op het programma voor de E2: thuis tegen SVH/Celeritas. De heenwedstrijd was met flinke cijfers gewonnen maar in deze poule, waar iedereen van iedereen kan winnen, zegt dat niets. En dat bleek!

We waren eindelijk weer eens compleet dus er kon met de vertrouwde opstelling gespeeld worden. Toen de langzamerhand, door schade en schande, zeer ervaren scheidsrechter Richard om 10.00 uur affloot ontspon zich een 1e helft waarin beide teams brutaal de aanval zochten. De E2 was al snel enkele keren dicht bij een doelpunt maar Ersin had vandaag helaas zijn dag niet. SVH/Celeritas dacht ook een paar keer te scoren, maar Kyan was wederom goud waard en één keer werd voor een leeg doel beschaafd naast geschoten. Van 1,5 meter, dus het geluk was wel aan de zijde van de E2 in deze fase. Maar geluk dwing je af en toen in de laatste minuut van de 1e helft Salaheddine een goed genomen corner van Brandon knap inkopte wist iedereen wel dat het goed zat.

In de 2e helft werd een stuk beter gevoetbald en met Umut als grote inspirator werd SVH/Celeritas ver teruggedrongen. Ondanks enkele mooie aanvallen bleven doelpunten (nog) uit. Tot de 35e minuut, toen Umut een mooie actie met een poeier in de verre hoek perfect afrondde: 2-0. Hierna kon Hamid eindelijk weer van zich laten spreken. Bij zijn 1e doelpunt was hij attent bij een afgeslagen bal (3-0) en na een keurige pass van wederom Umut wist hij hard de 4-0 binnen te knallen. Leuk voor het team, goed voor hem en leuk voor de supporters, die toch maar weer een uur in barre omstandigheden de dappere bikkels van de E2 hebben lopen aanmoedigen. Jammer dat Patrick de laatste doelpunten moest missen omdat hij zijn weggewaaide paraplu uit de sloot aan het vissen was, maar hij kan deze en de andere hoogtepunten vast terugkijken op het E2-YouTube kanaal...

De E2 blijft goed meedoen in deze bijzondere poule en heeft dankzij hard werken een verdiende overwinning geboekt en ook weer eens de 0 (=nul) gehouden. Volgende week geen wedstrijd, maar zaterdag 11 april as wacht de kraker tegen Quick. De trainers weten de jongens vast klaar te stomen voor deze belangrijke wedstrijd!