26 september 2015 14:45

Scheidsrechter

Ekelenburg, M. van

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Een ongelukkige nederlaag. De wedstrijden tegen DUNO in de afgelopen jaren hebben mj geleerd dat je moet voorkomen dat DUNO op voorsprong komt. Gebeurt dat toch dan gaat de ploeg achterover hangen en steunen op zijn sterke laatste laatste lijn in de wetenschap dat een aanvallende tegenstander altijd gaten laat vallen waar via uitbraken van geprofiteerd kan worden.

Vorige wedstrijd gaf Devin Rodenburg twee doelpunten cadeau. Nu was het eerste doelpunt van DUNO eigen verdienste.

Bij de start van de eerste helft leek Semper op voorhand wat geimponeerd door de tegenstander. Onnodig gelet op de resultaten van Semper uit de eerdere wedstrijden van deze competitie. In minuut 17 leidde dat tot het eerste doelpunt van DUNO. Een corner van rechts werd kundig ingekopt 1-0 DUNO. Semper ging feller aandringen en er ontstonden kansen voor Dylan en Jordy. Dat leverde ook gevaar voor Semper op. Zo wist onze keeper in minuut 32 heel knap een doorgebroken speler van DUNO alsnog de bal te ontfutselen. In minuut 33 viel het tweede DNO doelpunt. Een verdwaalde bal bereikte onverwacht een geheel vrij staande DUNO speler op links. Die gaf de bal naar rechts waarna een schot volgde dat voorlangs ging maar wel opnieuw dezelfde DUNO speler bereikte. Die scoorde vervolgens in de korte hoek, waarbij onze keeper er nog wel aan zat. Verdediging van Semper kwam helaas niet in het stuk voor. Inmiddels was ook Jack Boutkan geblesseerd uitgevallen wat de feestvreugde voor Semper ook niet verhoogde

In de tweede helft liet Semper alle schroom varen. Het leek de wedstrijd te gaan beheersen vooral op het middenveld. Vraag is echter of DUNO dat niet  allemaal gewoon liet gebeuren omdat men vertrouwde op de sterke laatste lijn en bleef rekenen op gaten die bij een aanvallende partij nu eenmaal ontstaan. Het zat Semper ook niet mee. In minuut 55 raakte een schot van Semper de onderkant van de lat en in minuut 57 had Dylan de bal voor het inkoppen. Tweemaal werd de bal door een DUNO speler van de doellijn gered terwijl de keeper al gepasseerd was. In minuut 69 kwam er toch een doelpunt voor Semper via een vrije schop van Gerald de Rijke  op rechts, die dor een DUNO speler in het eigen doel werd gewerkt Tenminste een gelijk spel leek weer mogelijk. Het kwam er niet van. Voor het volledige beeld moet nog vermeld worden dat ook DUNO nog een aantal bijna niet te missen kansen kreeg. Zo moest een ogenschijnlijk sterker Semper, vooral in de tweede helft, een nederlaag accepteren. We waren er weer ingetuind... . .  .

De SUPPORTER

Opstelling Semper: Danny van der Oever ( d ), Maurice van de Steenhoven, Mitchell Burgwal, Peter Aref, Patrick Suijkerbuijk, Jack Boutkan, Dylan Groen, Ahmad Ahmead, Ivo van Kampen,Brahim Amarouche Saidi en Jordy Linnenbank

Invaller : Gerald de Rijke. en Marco van Trier..