Persoon, B.C.J.

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Allereerst een compliment voor onze grensrechter, Heuschen. Keurig gekleed, behoort hij tot de selecte groep van eerlijke grensrechters. Goede reclame voor Semper.

Dat Te Werve een maatje te groot zou zijn voor Semper was van te voren bekend en dat bleek ook zo te zijn. Toch hoeft dat niet automatisch te betekenen dat je moet verliezen. Ook vanmiddag waren er wel degelijk mogelijkheden.

In de eerste 25 minuten was er min of meer sprake van  evenwicht waarbij ook Semper kansen kreeg. In de persoonlijke duels waren de (kleinere) Semperspelers  echter nauwelijks opgewassen tegen hun tegenstanders en in snelheid, een sterk wapen van het huidige Semper, was er nauwelijks een voorsprong. Te Werve leunde wat achterover tot er sprake was van balverlies door Semper om er dan snel met 3 of 4 man uit te komen. Er was dus vooral balverlies van Semper nodig. Fataal werd dat in minuut 24. Een verdediger van Semer verzuimde de bal gewoon weg te werken en verloor die vervolgens aan een tegenstander. Vrije doortocht voor Te Werve, waarvan gretig gebruik werd gemaakt 1-0. In minuut 37 ging onze keeper in de fout. Hij stond op een volstrekt verkeerde plaats en werd vervolgens slim verschalkt door een boogbal 2-0.

Er waren dus twee grote fouten nodig om Te Werve aan een 2-0 voorsprong te helpen bij de rust.

In de eerste 3 minuten na rust ontsnapte Semper nauwelijks aan een verdere achterstand omdat Te Werve slordig omging met geweldige kansen. In minuut 57 werd het zowaar 2-1. Een knappe pass bracht Dylan Groen alleen voor de keeper en hij rondde even knap af. Zijn vijfde doelpunt van dit seizoen. In die periode speelde Semper goed voetbal, maar na het doelpunt werd daar onvoldoende vervolg aan gegeven. De organisatie begon wat weg te vallen en viel na de wissels helemaal weg Dat is al meerder wedstrijden het geval. MVV kon daardoor vorige week nog twee doelpunten maken in het laatste kwartier. Te Werve deed vanmiddag hetzelfde. Kort na elkaar kregen zij ook nog twee doelpunten in de schoot geworpen door een ontredderde Semper verdediging.

De SUPPORTER

Opstelling Semper: Danny van der Oever (d), Ivo van Kampen. Mitchell Burgwal, Gerald de Rijke, Patrick Suijkerbuijk, Ahmad Ahmead, Dylan Groen, Peter Aref,Badou Sene, Brahim Amarouche Saidi en Jordy Linnenbank.

Invallers: Michael van der Heijden, Marco van Trier en Mick van Oorschot.