Scheidsrechter

Geerlings, A.M.

Opstelling

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Opnieuw een nederlaag en opnieuw  tegen een tegenstander die sterker was. Juist op inzet en snelheid, de sterke punten van Semper, werden we deze middag geklopt. Het is aan onze keeper te danken dat de nederlaag niet hoger uit is gevallen. De persoonlijke duels werden meestal door Maasdijk gewonnen. Dat overigens zeer sportief voetbalt. Tekenend in deze is dat er deze middag geen kaart is gevallen. Ook een compliment voor de scheidsrechter, de heer Geerlings.

De eerste twintig minuten verliepen nog vrij rustig aan beide kanten. In minuut 21 kwam Semper op voorsprong. Dylan Groen kwam op rechts door en gaf een voorzet op maat die door Marco van Trier keurig werd binnen  gekopt 1-0. Maasdijk was wakker geschud, Toch volgden eerst nog een aantal gevaarlijke aanvallen van Semper.

Toen nam Maasdijk het heft in handen. In minuut 27 kon onze keeper nog ternauwernood redden maar in minuut 29 was het wel raak voor Maasdijk via een vrijstaande speler op rechts van Maasdijk, die van korte afstand kon scoren 1-1. Gevaar van Maasdijk kwam vooral van links nr 7 ( Renee van der Lee  ) en van nr 9 ( Hans Bergwerff ). Semper had daar nauwelijks grip op. In minuut 39 raakte een schot van Maasdijk de kruising en de bal kon nog worden weggewerkt. In minuut 43 weer een redding van onze keeper met het been op een bijna onhoudbare bal Toen, in  minuut 44 weer een doelpunt voor Maasdijk. Gerald de Rijke taxeerde een bal verkeerd waardoor er vrije doortocht kwam voor Maasdijk 1-2. In minuut 46 werd het nog bijna gelijk. Na een corner van Semper kon de bal enige malen van dichtbij worden ingeschoten, maar helaas kon de doellijn niet worden gepasseerd.

De eerste 10 minuten van de eerste helft was er hetzelfde beeld. Eerst had Michael van der Heijden nog een vrije schietkans maar zijn schot was veel te zacht. In minuut 52 werd het 1-3. Uiteindelijk weer door een vrijstaande Maasdijk speler op rechts. De linkerkant van de Semperverdediging  schoot vanmiddag duidelijk te kort. Inmiddels was de zieke Jordy Linnenbank in het veld gekomen, wat duidelijk meer snelheid bracht. De wedstrijd kwam zeer geleidelijk weer meer in evenwicht. In minuut 70 slalomde Jordy heel knap het strafschopgebied binnen en kon alleen door een overtreding worden gestopt. Penalty, benut door Mitchell Burgwal 2-3. Maasdijk werd wat nerveus en hun aanvallers waren ook een beetje uitgeblust. Semper ging voor een gelijk spel. Dat leverde een aantal vrije schoppen op voor Semper op mooie plaatsen, maar echte kansen konden niet worden geschapen. Maasdijk liet alle schoonheid varen en koos voor het weg is weg.

Zo werd verloren van een tegenstander met een zeer gevaarlijke voorhoede, die tot nu toe de meeste doelpunten heeft gescoord. Voor alle duidelijkheid. Semper was vanmiddag wat minder maar speelde zeker niet slecht.

De SUPPORTER

Opsteling Semper: Danny van der (d), Maurice van de Steenhoven, Mitchell Burgwal, Gerald de Rijke, Patrick. Suijkerbuijk, Ahmad Ahmead, Dylan Groen, Peter Aref, Marco van Trier,Michael van derr Heijden en Mick van Oorschot.

Invallers; Jordy Linnenbank, Ivo van Kampen en Dario Versteeg.