Scheidsrechter

Hartog, J.P. den

Opstelling Semper Altius 1

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Een wedstrijd om snel te vergeten. Het elftal van Semper rammelde aan alle kanten. Natuurlijk zijn er schorsingen en blessures maar dat mag niet het excuus zijn voor dit optreden. De inzet was er wel maar het elftal zat gewoon niet goed in elkaar. De voorhoede van Semper kwam er niet aan te pas. Een vinger was genoeg om het aantal kansen van Semper te tellen.

De achterhoede was niet veel beter. De verdediging van Semper dekt altijd vooral ruimtes en minder tegenstanders. Die ruimtes zijn echter veel te groot. Buitenspelers kunnen, onderweg niet gehinderd, vrij het strafschopgebied binnenkomen waar zij dan pas de eerste Semperverdediger tegenkomen ( vaak zonder rugdekking ). In schrille tegenstelling hiermee kregen de aanvallers van Semper geen meter ruimte van de Naaldwijk verdedigers, die bovendien vrijwel elk duel wonnen.

Het eerste doelpunt van Naaldwijk viel al in minuut 6. Een vrije schop ging langs de verkeerd opgestelde muur van Semper en toen vervolgens een Semperverdediger zijn voet optilde als een hond die moet plassen was onze keeper kansloos 1-0. Het slechtst denkbare scenario tegen een ploeg als Naaldwijk. Die gingen achterover leunen, vertrouwend op een sterke verdediging en loerend op uitvallen. Zo werd het in minuut 16 bijna 2-0. Een machteloze Semper aanval kon daar weinig tegenover stellen

In de tweede helft verviel het van kwaad naar erger. Een steeds weerkerend patroon bij Semper is dat jagen op de gelijkmaker of zelfs winst leidt tot grote gaten achterin. Blijkbaar kan Semper

het meer aanvallend spelen niet combineren met adequaat verdedigen. In minuut 59 was er volop ruimte veer een eentweetje van Naaldwijk 2=0. Een minuut later draaide een aanvaller van Naaldwijk knap weg van zijn tegenstander en kon ongehinderd inschieten 3-0. De gifbeker was nog niet leeg. In minuut 67 werd het via een omhaal zelfs nog 4-0. Toen was het over.

De SUPPORTER.

Opstelling Semper: Danny van der Oever (d), Maurice van de Steenhoven, Mitchell Burgwal, Mike Bos , Gerald de Rijke, Peter Aref, Ahmed Ahmead, Brahim Amarouche Saidi, Michael van der Heijden, Dylan Groen en Mick van Oorschot.

Invallers: Patrick Suijkerbuijk en Dario Versteeg.

Klik hier voor het verslag van de website van Naaldwijk.