Scheidsrechter

Steenbergen, R.M.

Opstelling

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Hoewel de uitslag anders zou doen vermoeden heeft de wedstrijd van vanmiddag mij vertrouwen teruggegeven. De inzet van de Semperspelers was bewonderenswaardig en er was weer snelheid terug in de ploeg. Enige zwakke punt wad dat te makkelijk en ook onnodig doelpunten worden weggegeven. Maar daar moet aan gewerkt worden. Tenslotte was er een bevredigend optreden van Joey van Dooren, die al vroeg in de wedstrijd moest invallen voor onze vaste keeper.

De wedstrijd begon spectaculair. Al in minuut 2 maakte een speler van GDA hands in het eigen strafschopgebied. De keeper zat nog wel aan de bal maar kon het schot van Mitchell niet keren 1-0. Nauwelijks een minuut later werd het echter al weer gelijk door een eerder genoemd onnodig doelpunt van GDA. In plaats van de bal hard weg te werken werd er gerommeld in het eigen strafschopgebied, waardoor GDA een te makkelijke kans kreeg. In minuut 11 volgde het tweede Semperdoelpunt. Een strak schot van Dylan Groen, dat onhoudbaar naast de paal in het doel verdween 2-1. Gelijk kwam GDA in minuut 39. Niet eens een echt schot ging langs een aantal missende spelers van beide partijen en werd daardoor te laat gezien door onze keeper. Drie minuten later viel het derde GDA doelpunt uit een corner. De bal werd slecht weggewerkt en kwam voor Semper ongelukkig voor de voet van een vrijstaande GDA speler.

Gelijk na rust werd het zelfs 2-4. Weer uit een corner en weer door slecht wegwerken kon de bal van korte afstand worden ingeschoten. Semper gaf echter niet op. In minuut 48 stopte de keeper van GDA een hard schot van Mitchell vanaf rand strafschopgebied. De in het veld terugspringende bal kon door Saidi alsnog worden ingeschoten 3-4. Was er nog hoop op meer? Semper deed daar alles voor. Het mocht echter niet baten. Nadat GDA eerst twee keer voor een leeg doel miste maakte het toch nog twee doelpunten. Respectievelijk in de minuten 66 en 79.Gelukkig volgt nu een week rust waarna de draad weer moet worden opgepakt

De SUPPORTER

Opstelling Semper: Danny van der Oever (d), Dario Versteeg, Mitchell Burgwal, Peter Aref (a), Patrick Suijkerbuijk, Jack Boutkan, Dylan Groen, Ahmed Ahmead, Brahim Amarouche Saidi, Michael van de Heijden en Jordy Linnenbank.

Invallers: Mick van Oorschot, Mike Bos en Joey van Dooren (d) .