Visser, A.G.

Opstelling Semper Altius 1

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat mijn animo om deze verslagen te maken, na dit zoveelste debacle, sterk aan het afnemen is. Voor de zevende competitiewedstrijd op rij werd Semper simpel onder de voet gelopen.

Na zes competities, waarin ik alle wedstrijden van Semper heb gezien, heb ik mij een goed beeld kunnen vormen van de kwaliteiten van de spelers, maar ook van hun beperkingen. Aan de hand van de opstelling voor de wedstrijd kan ik dan ook al een redelijke prognose geven van het resultaat. Ook nu was dat weer het geval. Het gekozen centrum van de verdediging mist snelheid en de betreffende spelers worden te makkelijk uitgespeeld waardoor aan de noodrem moet worden getrokken met ook gisteren weer rampzalige gevolgen. In het algemeen kan gesteld worden dat het spel van Semper tegenstanderresistent is en ook resistent is voor het verloop van de wedstrijd. Er wordt steeds aanvallend gevoetbald met een verdediging die veel te veel ruimte weggeeft en dat concept niet aankan.

In het eerste kwartier waren er kansen voor Semper. Al in minuut 3 voor Jordy Linnenbank en in minuut 15 voor Dylan Groen. Deze laatste bereidde ook het Seperdoelpunt voor in minuut 18 door op rechts door te breken. De daarop volgende pass werd door Mick van Oorschot hard ingeschoten 0-1. Wat Semper betreft is het verhaal hiermee wel verteld. Enige minuten daarna haalde een cenrtumverdediger van Semper een doorgebroken speler van Honselersdijk onderuit en kon daarna met rood het veld verlaten. Verwacht had kunnen worden dat Semper , gezien de precaire situatie op de ranglijst, een extra verdediger zou inbrengen om met man en macht de voorsprong vast te houden. Zoals boven opgemerkt is dat niet de Semper lijn. Men bleef aanvallen en veel ruimte weggeven. Natuurlijk was dat vragen om moeilijkheden en die kwamen dan ook. In minuut 40 raakte een Semper verdediger de bal volkomen verkeerd waardoor die bij een vrijstaande tegenstander belandde. Die maakte dankbaar gebruik van dit vroege Sinterklaas cadeau 1-1.

In minuut 53 werd het 2-1 met een doelpunt dat kenmerkend is voor de manier van verdedigen van Semper De buitenspeler van Honselersdijk stond volkomen vrij op links, de Semperverdediger stond er te ver vandaan waardoor de bal rustig kon worden aangenomen. Vervolgens werd de Semper speler twee keer gepasseerd, rugdekking was er niet, en de bal werd tenslotte via onze keeper in het doel gefrommeld. Via een kopbal werd het in minuut56 3-1. 4-0 werd het door een penalty in minuut 75 en uiteindelijk 5-1 na een combinatie in minuut 83. Nee, leuk was het niet.

De SUPPORTER.

Opstelling Semper: Joey van Doorn (d), Mitchell Burgwal, Peter Aref (a), Gerald de Rijke, Dario Versteeg, Michael van der Heijden, Mike Bos, Ahmed Ahmead, Dylan Groent, Mick van Oorschot en Jordy Linnenbank.

Invallers: Jack Boutkan, Patrick Suijkerbuijk en Brahim Amarouche Saidi

Klik hier voor het verslag van de website van Honselersdijk.