Mannen zaterdag, 1, 3e klasse B

23 januari 2016 14:30

Scheidsrechter

Ditz, R.

De hoop dat er na twee goede oefenwedstrijden, met winst op BVCB en DWO, de opgaande lijn weer was opgemaakt werd al binnen de minuut door Berkel te niet gedaan. De eerste de beste aanval bracht de bal bij een vrijstaande berkel-speler dcie in alle rust een hoekje naast Danny kon uitzoeken (0-1). Gelijk waren alle goede voornemens vergeten. In de 7e minuut kon opnieuw een speler van Berkel, na een lange reeks van fouten van vrijwel de gehele achterhoede, rustig de 0-2 aantekenen.
Vlak daarop bracht Peter Aref met een mooie solo over de linkerzijde en een goed schot in de verre hoek nog enigszins de hoop op een ommekeer in de wedstrijd terug (1-2). Het spel van Semper werd iets beter, maar al in de 30e minuut was de wedstrijd over. Maurice raakte de bal bij een poging deze weg te schieten erg ongelukkig en met een grote boog viel de bal over de handen van Danny in het doel (1-3).
De tweede helft had beter gewoon op papier afgehandeld kunnen worden. Van beide kanten matig voetbal en weinig scoringskansen.
In  de 65e min kreeg Danny een bal niet goed onder controle eb kon alleen via een overtreding Berkel van scoren afhouden. De scheidsrechter kon hiervoor alleen maar een strafschop geven en ook dit cadeautje nam Berkel graag aan.
Dat berkel er in de 82e minuut ook nog de 1-5 liet aantekenen was alleen nog maar voor de statistieken van belang.
Teleurgesteld gingen de Semperaanhangers de warme kantine is om deze nederlaag snel te vergeten.