Scheidsrechter

Moerenhout, H.J.

Opstelling

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Dat onze keeper, Danny van der Oever, in staat is de meest onwaarschijnlijke reddingen te verrichten, ook vanmiddag weer , dat wisten we al. Hij kan echter meer. In de week voorafgaande aan deze wedstrijd voorspelde hij in het A D dat Semper deze wedstrijd met 2-0 zou winnen. Of was dit toch een aanwijzing van match-fixing. Een gratis pizza gaat er altijd wel in.

DUNO is traditioneel voor Semper een lastige tegenstander. Zeker als DUNO vroeg scoort. Mem zakt dan naar achteren en vertrouwt terecht op de (ook fysiek) sterke verdediging. Daarna loert men op kansen, die altijd wel weer ontstaan.

Vanmiddag lukte dat niet en moest DUNO, gezien ook de positie op de ranglijst, het spel zelf maken. Niet hun sterkste punt. Bijna lukte het wel, want in minuut 16 werd een doelpunt van DUNO afgekeurd wegens buitenspel. De  scheidsrechter was de enige die dit zag. Het ontging zelfs de grensrechter. Dat ook DUNO een goede keeper had bleek al in minuut 5 toen hij een hard schot van Jordy Linnenbank knap overtikte. In deze eerste helft waren de partijen gelijkwaardig. Kansen aan beide kanten en dito reddingen.

In de tweede helft kon Semper toeslaan. In minuut 52 hoefde de scheidsrechter niet de moeilijke beslissing te nemen om te fluiten voor een strafschop omdat Jordy Linnenbank goed doorging en van dichtbij kon scoren 1-0. In minuut 69 ontkwam DUNO ternauwernood aan een eigen doelpunt.

Door de kou gedreven liepen Jan den Draak en Uw SUPPORTER rond het veld en waren toevallig achter het DUNO doel toen het tweede Semper doelpunt viel in minuut 78..Saidi brak door op links en zijn voorzet werd door Mick van Oorschot hard ingeschoten 2-0. Goed voor Semper en voor hemzelf dat hij weer scoort.

De SUPPORTER

Opstelling Semper: Danny van der Oever (d), Dylan Groen, Gerald de Rijke, Mitcheel Burgwal,Glenn Groen, Peter Aref, Ahmad Ahmead, Amarouche Saidi Brahim, Jordy Linnenbank, Michael van der Heiden en Mick van Oorschot

Invielen: Patrick Suijkerbuijk en Justin Wenkenbach.

Klik hier voor verslag op de website van DUNO.

Klik hier voor de samenvatting op Haags Amateur Voetbal.