Scheidsrechter

Scherpenhuyzen, M.Y.

Opstelling Semper Altius 1

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Vorstelijk gezeten op een volle tribune, droog en uit de wind, heb ik volop genoten van deze wedstrijd en ik denk alle Sempersupporters die in grote aantallen waren opgekomen. Semper heeft in deze competitie al bijna het record van Feijenoord geevenaard,(zeven nederlagen op rij). Door deze overwinning van vanmiddag zijn wij vier plaatsen op de ranglijst gestegen. Ik weet niet of dat ook een record is. In ieder geval is het prettig, maar we zijn er zeker nog niet

Omdat mijn hond zoek was heb ik een deel van de eerste helft gemist, maar niet de hoogtepunten.

Vanaf het begin was er sprake van een gelijk opgaande wedstrijd. Het eerste doelpunt was voor MVV-27. Een voorzet van links bereikte het hoofd van een geheel vrijstaande MVV speler. Zijn kopbal leek houdbaar, maar leverde toch een doelpunt op 1-0. Het antwoord van Semper kwam in vooralminuut 44,  dus vlak voor de rust. Op rechts ondernam Dylan Groen een rush. Omringd door tegenstanders zag hij blijkbaar toch een gaatje. Zijn schot krulde bij de tweede paal naar binnen, misschien mede doordat de keeper de bal laat zag 1-1. Bij ons op de tribune was er een discussie of hij nu met links of met rechts geschoten had. In ieder geval was het een knappe actie.

Omdat beide partijen  gebaat waren bij winst was ook de tweede helft zeer enerverend. Kansen over en weer en schoten die aan beide kanten net voor langs gingen. De beslissing viel in de laatste vijf minuten. In minuut 86 had een speler van MVV de bal maar voor het inschieten van korte afstand. Hij schoot jammerlijk naast. Het leek op een gelijk spel uit te  draaien. Dat werd het niet. Doorzetten van Dylan en Jordy op links bracht de bal uiteindelijk bij Mick van Oorschot die koppend kon scoren 1-2. Het slot was derhalve een herhaling van het slot van de wedstrijd tegen DSVP.

De    SUPPORTER.

Opstelling Semper: Joey van Dooren (d), Desley Rodenburg, Gerald de Rijke, Mitchell Burgwal, Patrick Suijkerbuick, Peter Aref ©, Ahmad Ahmead, Jordy Linnenbank, Michael van der Heijden, Dylan Groen en Mick van Oorschot.

Inviel: Wouter Dijkgraaf