Scheidsrechter

Durgunsu, Y.

Opstelling

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Als het zo doorgaat gaan er slachtoffers vallen onder de Sempersupporters, omdat men de spanning van de wedstrijden van Semper niet meer aankan. Was er vroeger het Haags kwartiertje van ADO nu lijkt Semper beslag te hebben gelegd op de laatste minuten van de wedstrijd. Dan ontstaat alsnog  een veel rooskleuriger stand als beloning voor de grote inzet tot aan het laatste fluitsignaal.

Natuurlijk beschikt Te Werve over een aantal technisch zeer begaafde voetballers die tot voor kort in de eerste klas van de zondag speelden. Maar vaak gaat  techniek gepaard met een zekere luiheid en de wens om het alleen te doen. Daarom te weinig opbouw en te veel vertrouwen in de individuele capaciteiten.

Bij Semper overheerst daarentegen de inzet naast de kwaliteit. Mem is bereid voor elkaar veel vuil werk op te knappen waarbij de tegenstander weinig ruimte wordt gegeven. Daarnaast kent Semper nu de weelde van meerdere spelers die kunnen scoren

Van het begin af aan was er een licht overwicht voor Te Werve. Zo kwam Semper in minuut 17 goed weg, hetzelfde gold overigens voor Te Werve in minuut 26 toen een schot van Jordy Linnenbank voorlangs ging. Een minuut later was het raak voor Te Werve. In het strafschopgebied is deze ploeg het gevaarlijkst omdat ze zo makkelijk passeren. Dat gebeurde ook men vond een vrijstaande speler die van dichtbij kon scoren.

De tweede helft liep anders. Lans de lijn gaat het verhaal dat voor de Te Werve spelers trainen niet hun grootste hobby is waardoor conditie niet het sterkste punt zou zijn.. Was dat misschien mede een verklaring voor de tweede helft?

Semper werd geleidelijk sterker. In minuut 51 was er een verdwaalde bal op de lat van Dylan Groen.

Te Werve had meer overtredingen nodig. In minuut 52 was er een net buiten het strafschopgebied van Te Werve. Gerald de Rijke schoot de bal knap binnen 1-1. De wedstrijd werd wat grimmiger.

Zo werd de doorgebroken Jordy Linnenbank fors onderuitgehaald. De scheidsrechter volstond met een gele kaart waar rood de kleur had meten zijn. Naar ons, langs de lijn, riep de scheidsrechter geruststellend dat hij zich niet gek liet maken. Dat gebeurde misschien ook niet maar zijn fluiten werd er niet beter op. Zo gaf hij in minuut 66 wel erg gemakkelijk een strafschop aan Te Weve 1-2.

Semper liet zich niet ontmoedigen. In minuut 79 was het bijna 2-2. Een prachtige pass van Mitchell Burgwal over het hele veld kwam keurig bij de vrijstaande Dylan Groen. Zijn schot werd door de keeper knap gestopt. 2-2 werd het toch in minuut 90 .Weer een pass op Dylan Groen, die koelbloedig doorliep en nu wel scoorde.

De SUPPORTER

Opstelling Semper: Danny van den Oever (d), Desley Rodenburg, Gerald de Rijke, Mitchell Burgwal, Patrick Suijkerbuijk, Peter Aref, Michael van der Heijden, Peter Aref ©, Saidi Brahim Amarouche, Dylan Groen, Mick van Oorschot en Jordy Linnenbank

Invielen: Wouter Dijkgraaf en Ahmed Ahmead.