Scheidsrechter

Korbee, D.J.M.

Opstelling

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Uit het wedstrijdformulier bleek dat de jongste speler bij Naaldwijk even oud was als de oudste speler bij Semper t.w. 26 jaar. In het algemeen kun je constateren dat spelers van 30 jaar en ouder nog maar sporadisch voorkomen. Misschien verklaart dat mede de lage positie van Naaldwijk en van bijv. DUNO. Onvoldoende doorstroming van jonge spelers.

Semper begon goed aan deze wedstrijd. Al na vier minuten was het raak. Een verdediger van Naaldwijk verkeek zich op de snelheid van Jordy Linnenbank. Deze ging rechts het strafschopgebied binnen, behield het overzicht, en passte precies op tijd  naar de meegelopen Michael van der Heijden, die vrij kon inschieten 1-0. Daarna ging het min of meer gelijk op. Ook Naaldwijk kreeg kansen en schoot een paar keer de bal gevaarlijk voorlangs het doel van Semper. In minuut 25 scoorden zij tegen via een reguliere aanval 1-1. in minuut 38 kon de keeper met moeite een schot van Dylan Groen tot corner verwerken.

In minuut 48 kreeg Naaldwijk een vrije schop die maar net naast ging. Direct daarna sloeg Semper weer toe. Jordy Linnenbank draaide in het strafschopgebied knap om zijn as en schoot beheerst in 2-1. Er kwam opnieuw een antwoord van Naaldwijk, in minuut 55, weer via een reguliere aanval 2-2 Toch trok Semper aan het langste end. Zeven minuten voor tijd werd een voorzet van rechts van Dylan Groen door een verdediger van Naaldwijk in eigen doel gewerkt 3-2. Dit werd ook de eindstand.