0 - 4

Semper Altius JO11-1

E-pupillen, E1, Groep 2 03

26 september 2015 9:45

Op deze zaterdagmorgen mochten we aantreden tegen Velo. Mooi weer. Goede temperatuur en met een beetje geluk konden we vandaag kampioen worden als we zouden winnen. Echter dan moesten KMD, Verburch en Wilhemus punten laten liggen.

Beniamin was helaas ziek, dus geen keeper vandaag. Max was wel weer terug van vakantie. Wat was trainer Bert zijn tactische zet vandaag? Het werd Lucas de 1ste helft op goal gevold door Bradley die de 2de helft mocht keepen.

De eerste helft begon rommelig. Wij waren niet scherp. Weinig overtuigende duels, weinig acties naar het goal. Toch moesten we deze wedstrijd wel gewoon winnen.

Na een minuut of tien en de vele aanwijzingen van trainer Bert, kregen we meer controle. Bradley krijgt een kansje na aangeven van Colin. Colin die zelf eens uithaalt. Salaheddin die een steekpass geeft op Gili. Bradley schiet op de paal, Rishano slingert de bal weer vol en Gili kopt, maar er stond nog een verdediger op de lijn. Ook al is Lucas geen keeper en hielp Shivan hem door veel ballen weg te werken, maakte Lucas toch nog een belangrijke save, door een bal van de lijn te halen. Aan de andere kant van het veld krijgt Bradley een kans na aangeven van Rishano. Rishano zelf, maar schiet op de keeper. Weer Salaheddin die passt op Rishano die nu goed wegkapt en uithaalt op de paal. Gelukkig komen we in de 1ste helft op voorsprong door een schitterende aanval over veel schijven. Lucas op Salaheddin die passt op Bradley, die Rishano aanspeelt en Rishano trekt de bal goed voor op de inkomende Bradley 0-1.

Rust

We beginnen dus met Bradley op goal en Lucas weer een voetbalshirt aan. Iedereen is er toch van bewust dat we niet kampioenswaardig speelden en dat we Velo te lang lieten meevoetballen. Na een aantal minuten van aftasten en zoeken naar onze plek was het Salaheddin die Gili wegstuurd. Gili had oog voor Lucas die zijn man goed afhield en de 0-2 binnenschoot. Het was snel 0-3 door Lucas nadat Max goed voor zijn man kwam en de bal diep speelde op Gili die op de keeper schot. De rebound was voor Lucas. Controle over de wedstrijd was in handen nu nog zorgvuldiger worden in de passing en dan kunnen we onszelf belonen. Gili en Salaheddin missen nog alleen voor de keeper. Shivan geeft de bal diep mee aan Gili, die goed voorzet en nog een schotkans Lucas. Ook Lucas Schiet hoog over nadat hij alleen voor de keeper staat. Colin geeft Salaheddin nog een mogelijkheid om te scoren. Salaheddin scoort nog bijna uit en corner. Rishano  wordt nog vrijgespeeld door Salaheddin.

Ook Bradley heeft in het goal nog een geweldige actie. Als een volleerd keeper tikt hij de bal uit de hoek met een katachtige reflex. Gelukkig maken wij nog een doelpunt door Lucas die door Rishano wordt weggestuurd. Rishano probeert het zelf ook nog wel, maar de teller blijft op 0-4 staan.

Een belangrijke les die we vandaag hebben geleerd is dat we pas gewonnen hebben als we zelf 1 doelpunt meer hebben gescoord en de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd heeft gefloten.

KMD en Wilhelmus  hebben gewonnen dus moeten we volgende week tegen SVH maar knallen en een feestje bouwen!!!