13 - 3

Semper Altius JO11-1

E-pupillen, E1, Groep 3 09

15 september 2012

Na een week van volop trainen met de nadruk op het overspelen gingen we vol goede moed richting RKDEO de huidige koploper in de beker poule,en wij begrijpen nu dus ook waarom.

De scheidsrechter floot voor het begin van de eerste helft en vol goede moed togen wij richting het doel van de tegenstander. Aldaar gearriveerde leden wij balverlies en nam onze tegenstander de aanval over. Hoe bedoel je voetballen. Als een waanzinnig goed geoliede zigzagmachine zocht de tegenstander ons doel en de 1-0 lag in het netje. Na 7 minuten voetballen stonden we met 6-0 achter en hingen er bij zeven spelers even zo vele tongen op de schoenen en gingen we de rust in met een 9-0 achterstand.

Het grote pluspunt van onze mannen was dat ze er wel voor bleven vechten en in de tweede helft ging het dan ook beter en wisten wij op inzet er 3 achter de keeper van RKDEO te krijgen. Voor de Semper spelers en hun supporters een minder leuke ochtend maar voor een ieder die van (goed) voetbal kan genieten zorgden de spelertjes van onze tegenstander er voor dat er ook wat te genieten viel.

Mannen hoofdjes omhoog,deze wedstrijden zitten er nu eenmaal tussen en daar kunnen we een hoop van leren. Volgende week Duno en met sneller overspelen, minder individueel gepiel en een betere pass gaan we het gewoon weer proberen