Shivan Moenesar (vrije trap)

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 6

6 februari 2016 8:30

Na de afgelasting van vorige week. Hadden we dit weekend alsnog de topper op het program staan.

De uitwedstrijd tegen GDA was al een voorbode geweest van wat er te wachten stond. GDA een voetballende ploegen met heel veel talent. Wij daar en tegen hebben veel stootkracht en een geweldige keeper. Alle ingrediënten aanwezig dus.

Vanaf het eerste moment was de wedstrijd opengebroken. Shivan scoor vanuit een vrije trap al vrij snel inde wedstrijd de 1-0. GDA zat niet in zak en as en na een paar seconde stond het al weer 1-1.

Na twee corners voor GDA stond het ineens 1-3. Twee keer niet (goed) mee springen met de doelpunten maker.

Als we Beniamin niet op goal hadden staan hadden we de eerste helft wel met 1-5/6 achter gestaan. Max haalt ook nog twee ballen van de doellijn en we lopen behoorlijk achter de feiten aan. Als we GDA weerstand willen bieden, moeten we als mannen opstaan en beter de situatie inschatten.

Bij rust was de stand nog 1-3 dus we zaten nog in de wedstrijd.

De tweede helft was meer in evenwicht, maar tot veel kansen heeft het niet geleid. GDA was qua voetbal nog steeds de bovenliggende ploeg, maar wij konden met ons onze power wel beter tegenstand bieden. Net op het moment dat de 2-3 in de lucht hing. Maakt GDA een goed doelpunt 1-4. Gelukkig maken wij de 2-4 door een geweldige solo van Shivan.

Einde wedstrijd. Een welverdiende overwinning voor GDA en wij weten dat we nog een lange weg te gaan hebben.

Nu lekker trainen in het ADO stadion en de rug weer rechten voor de volgende tegenstander.