3 - 3

HBS E3

E-pupillen zaterdag, E1, 3e klasse 06

10 november 2012

Wat het geweest is weet ik niet, misschien dat de spelers van de E1 dachten toen ze de tegenstander zagen “o dat wordt een makkie” gezien de lengte van de spelers van HBS(allemaal 1e jaars Ejes) want anders is het niet te verklaren.

De eerste helft was niet om aan te zien, de Semper mannen liepen te voetballen als een pannenkoek die al een week in de zon had gelegen. Geen inzet, geen beleving en zo kan ik nog wel even doorgaan. In aanmerking genomen dat HBS pas voor het eerste jaar bij de E acteerden legden die jongens een heerlijke pot voetbal op de mat. Maling aan de lengte bij de tegenstander en gewoon voetballen, en met goed en leuk overspel kreeg Semper voetballes en mochten we de handen en de billen dicht knijpen dat de rust “slechts”met een 3 – 0 achterstand kwam want 0-6 had zo maar gekund, maar ja, wij hebben Jeremy, goed gekeept knul!

De tweede helft een heel ander Semper, er werd wel overgespeeld er was snelheid en er was inzet. Binnen 5 minuten hadden we de achterstand terug gebracht tot 2-3 en werd het een hele spannende pot en de eerlijkheid gebied te zeggen dat gezien het aantal kansen de wedstrijd in ons voordeel had kunnen eindigen. Het hele wedstrijdverloop, de eerste helft zeer verdiend voor HBS en de tweede helft voor Semper kunnen we wel zeggen dat een gelijkspel een juiste afspiegeling was van deze leuke en sportieve pot voetbal

Mannen leer hier van en laat die gemakzuchtige houding in het vervolg maar achter in de kleedkamer want winnen lukt alleen met een 100% inzet van begin tot het einde, want voetballen, kunnen jullie wel