35'
40'

E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse 08

13 februari 2016 9:45

Aan de mooie reeks van 10 ongeslagen wedstrijden op een rij is dan toch een eind gekomen. De voortekenen deze week waren al niet best. Eerst werd het ADO-festijn afgelopen maandag op het laatste moment afgelast en op de training van afgelopen donderdag waren ook maar 5 jongens present. Dus van een gedegen voorbereiding kon geen sprake zijn.

Bastian was vandaag nog steeds geveld door de griep, maar gelukkig bleken Freddie en Hamid weer voldoende fit voor de wedstrijd tegen Vredenburgh. Een echte derby waar je als coach normaliter geen peptalk voor hoeft te houden. De 'Burcht' is wel vaker het toneel van mooie duels geweest, dus ondanks de vrieskou waren de trouwe supporters vol goede moed op komen dagen. Ze kwamen echter van een koude kermis thuis. Want voor een duel heb je 2 goedwillende, hardwerkende en voetballende teams nodig en vandaag was dat er maar één: Vredenburgh. Semper speelde in de 1e helft slap en ongeïnspireerd: passes kwamen niet aan en duels werden 9 van de 10 keer verloren. De 5-0 achterstand bij rust was niet meer dan terecht. Van achterstanden kijkt dit team niet op maar een dergelijke marge is natuurlijk onoverbrugbaar. In de 2e helft werd er iets meer geknokt voor de bal maar meer dan 2 'ere'-treffers leverde dit niet op.  Aan de uiteindelijke 10-2 nederlaag valt niet veel af te dingen. Hopelijk hebben de jongens wel het volgende opgestoken van dit pak slaag: zonder inzet win je geen enkele wedstrijd!

De komende 2 weekenden is er geen programma voor de E2. Dus de komende weken hard aan de slag op de training(en) om op 5 maart as. uit bij DHL te laten zien dat de wedstrijd van vandaag niet meer dan een incident is geweest.