2 - 2

Laakkwart. E1

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 6

12 maart 2016 9:00

De wedstrijd is en paar minuten oud en lekker in evenwicht. Totdat Lucas diep wordt gestuurd door Bradley en met een bekeken schot de 1-0 maakt.

Laakkwartier is een ploeg die wilt opbouwen, kijken of wij hier profijt uit kunnen halen door kort te dekken en vroeg te storen.

Een goed schot op goal na mooi combinatie spel tussen Lucas-Salaheddin-Bradley. Ongelukkig is het te noemen hoe we een tegengoal krijgen. Via een kluts  en de paal en het achterhoofd van Beniamin rolt de bal over de doellijn. Het mooie is dat wij onze koppies niet laten hangen en blijven strijden. Kansen via Lucas, Salaheddin komen er. Ook Laakkwartier doet lekker mee, maar onze verdediging pakt het goed op, ook na het uitvallen van Shivan. Colin komt mee op en prikt een rebound net naast. Nu een kans van Bradley nadat hij zichzelf had vrijgespeeld. Beniamin heeft niet echt veel te doen, maar dat is juist het moeilijke van keepen. Je concentratie bewaren terwijl je niet constant betrokken bij het spel. Voor de rust krijgen wij nog twee mogelijkheden via Bradley en Max.

Rust

De tweede helft wordt een kopie van de eerste echter is Laakkwartier nu meer in de aanval met de betere kansen. Wij moeten het doen met snelle uitbraken van Rishano en Lucas. Vanwege het uitvallen van Shivan en het niet mee spelen van de geblesseerde Gili hadden wij geen wissel mogelijkheid. Max zet hoog druk en daardoor komen wij in balbezit. Rishano krijgt de bal en ziet de keeper van Laakkwartier helemaal fout in zijn goal staan en profiteert met een bekeken schot 2-1. Laakkwartier reageerde hierop met een snelle aanval gevolgde door een schot op de paal die via een van de benen van een verdediger voor de voeten van een aanvaller van Laakkwartier valt. Hij kon niet missen 2-2. Helaas te snel na ons doelpunt. Beniamin mocht nu laten zien waarom wij de minste tegendoelpunten hebben. Met een paar belangrijke reddingen sleept hij ons door de laatste minuten. Wij zijn moe, maar kunnen niet wisselen. Met veel werklust trekken we de 2-2 over streep en eindigt deze topper in een gelijkspel. GDA kon de lachende 3de worden vandaag, maar verliezen, waardoor Laakkwartier op kop blijft en wij 1 punt inlopen op GDA.