4 februari 2016 20:00

Scheidsrechter

L. Wagner

Opstelling Semper Altius 1

Op donderdag 4 feb speelde Semper Altius in de 1e ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi een uitwedstrijd bij en tegen topklasser Scheveningen.
Voor de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden wegens droeve omstandigheden bij SVV Scheveningen en bij scheidsrechter Louis Wagner.

Scheveningen startte de wedstrijd furieus en veel spelers bij Semper Altius keken vol bewondering naar het spel wat Scheveningen op de mat legde. Binnen 25 minuten stond er al een 7-0 stand op het denkbeeldige scorebord door doelpunten van Marvin Nieuwlaat (4x), Jaouad El Karicha, Santy Hulst en Barry Rog. Na deze start nam Scheveningen wat gas terug en kon ook Semper een enkele maal in de buurt van de keeper Sven Wolsheimer van Scheveningen komen, maar echte kansen kwamen daar niet uit.
In de tweede helft duurde het tot de 70e en 80e minuut voordat Scheveningen de eindstand op 9-0 bepaalde.
Scheveningen weet komende dinsdag 9 feb wij er voor de volgende ronde uit de bus komt.

Klik hier voor het verslag van de zijde van SVV Scheveningen.

Klik hier voor het verslag op de site van Haaglanden Voetbal.