0 - 5

Semper Altius JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 3e klasse 06

9 februari 2013

Zaten we vorige week met het voetbal in het jaar van de draak, dan valt de wedstrijd van onze mannen van de E1 nu in een hele andere categorie. De eerste helft was een gelijk opgaande strijd en wel om de simpele reden dat het bij Semper allemaal net niet lukte terwijl de wil om goed te voetballen duidelijk aanwezig was en ook werklust en inzet was volop aanwezig

Passes die net niet aankwamen of domme pech bij de afwerking, te weinig op het goal schieten het zat er allemaal in, gelukkig stond het vizier bij DSO ook niet op scherp zodat we de rust ingingen met een kleine voorsprong van 1-0

De rust werd door de trainers aangegrepen om her en der de mannen te voorzien van wat kleine veranderingen die ze in de tweede helft uit moesten gaan voeren, want ook de trainers waren nog niet gerust op een goede afloop tegen een concurrent. Dat er goed geluisterd was naar de aanwijzingen werd gelijk vanaf de aftrap duidelijk, met goed overspel, met snelheid en met overzicht zette de E1 binnen 5 minuten de wedstrijd naar hun hand en kwamen we op een 3-0 voorsprong middels een aantal hele mooie aanvallen en dito schoten.

Geconcentreerd gingen onze jongens verder zodat het een tweede helft werd om te smullen. Een verdiende overwinning tegen een tegenstander die goed en sportief bleven voetballen en een compliment aan deze eerste jaars Etjes is zeker op zijn plaats. A.S. zaterdag wordt het denk ik de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Tegen SEV dat 2 wedstrijden minder heeft gespeeld dan wij maar als ze die winnen gaan ze ons op de ranglijst voorbij zullen jullie aan de bak moeten. Als jullie het voor elkaar krijgen om een hel wedstrijd zo te spelen als tegen DSO moet het echter gaan lukken.

Ben zelf een weekje op vakantie, jammer om deze spannende pot te moeten missen, maar ik heb er alle vertrouwen in dus succes zaterdag