5 - 5

REMO E1

E-pupillen zaterdag, E1, 3e klasse 06

16 maart 2013 9:30

En daar was dan de wedstrijd met de echte tegenstand, iets wat jullie nog niet echt waren tegen gekomen. Een sportief en zeer goed voetballend Remo deelde dan ook voor de rust een klein tikkie uit. Volkomen verdiend want de E1 begon weer eens aan de wedstrijd met de bekende feestneuzen instelling, lang leve de lol want we winnen toch wel

Het zag er naar uit dat Remo in de tweede helt de lijn gewoon doortrok en met sippe en beteuterde gezichtjes vroeg de E1 zich af wat er gebeurde. De mouwen gingen omhoog en ineens was er wel werklust, werd er gestreden om iedere meter en om elke graspol. Voor het publiek van zowel Semper als dat van Reno werd het 20 minuten smullen geblazen want nu waren het wel duels sportief maar op het scherpst van de snede.

We kwamen terug tot 4-4 en een minuut of vijf voor tijd kwam de 4-5 op het scorebord. Over uit en sluiten maar dacht deze oude man, Timo dacht daar echter heel anders over en vanaf een meter of dertig nam hij de bal ineens uit de lucht op zijn slof en een klein beetje geholpen door de keeper van Remo was de stand weer gelijk.

In de aller laatste seconde van de wedstrijd floot de zeer goed leidende scheidsrechter voor een overtreding en een van de Remo spelers richtte het vizier op het Semper goal. Zijn zeer goed geplaatste vrije trap werd echter met een katachtige reactie door jerremy uit de bovenhoek gehaald en klonk direct het eindsignaal.

Genoten van een sportieve en in de tweede zinderend spannende wedstrijd waarvoor beide teams niets anders dan lof voor sportiviteit in en buiten het veld