Mannen, 1, 4e klasse D

30 september 2017 15:00

Opstelling

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Een magere overwinning. Semper heeft blijkbaar moeite zich op te laden tegen tegenstanders die vooraf als zwak worden gezien. Dit vooral op basis van prestaties van die tegenstanders in het vorige seizoen. Dat is om meerdere redenen gevaarlijk. Als mat wordt begonnen is het moeilijk dat tijdens de wedstrijd te veranderen. Verder is het aantal zwakke ploegen afgenomen. Dit sportieve DVC was duidelijk sterker dan vorig seizoen. Echt makkelijke wedstrijden zullen er dit seizoen dan ook weinig zijn. Het maakt de competitie echter alleen maar leuker, maar wel moeilijker om een rol van betekenis te spelen.

In het eerste kwartier gebeurde al het een en ander. Kansen voor Semper en een afgekeurd doelpunt van DVC. In minuut 14 was er een kans voor Brahim. Volgens een kenner langs de lijn werd door hem de bal echter niet goed afgedrukt. Een voor mij nieuwe term. Die had natuurlijk eigenlijk van Jan Zijlstra moeten komen. Vervolgens was er een penalty voor DVC, omdat Wouter Dijkgraaf per ongeluk hands maakte in het strafschopgebied. De speler van DVC, die de penalty nam, moet misschien gebruik gaan maken van de vele aanbiedingen van opticiens. Hij schoot ver naast.

In minuut 26 was er toch een doelpunt voor DVC. Het centrum van de verdediging van Semper lag weer eens open (tegen HPSV ook regelmatig het geval ) waardoor DVC na een goede combinatie kon scoren 0-1.  In minuut 40 werd Jordy Linnenbank na een rush gevloerd in het strafschopgebied. Brahim kon deze verzilveren 1-1. Jordy was echter al weer zo aangepakt dat hij het veld geblesseerd moest verlaten. Enige minuten later gebeurde hetzelfde met een DVC speler. Na twee gele kaarten mocht hij de kleedkamer gaan opzoeken. Veel zin had hij daarin niet, waardoor lichte drang noodzakelijk was.

De tweede helft begon wat onstuimiger. Dario Versteegh kreeg in minuut 49 als eerste een kans waarna direct meerdere kansen volgden, maar helaas geen doelpunt. Semper kreeg wel meer kansen. In minuut 58 kwam Semper door een ingestudeerde corner op 2-1. De bal werd niet hoog voor depot geschoten maar vlak over de grond naar de inlopende Brahim, die knap inschoot.

Patrick Suijkerbuijk kon nog een keer alleen op de keeper af gaan maar faalde jammerlijk. De wedstrijd was daarmee wel gespeeld. In minuut 77 werd nog een Semperdoelpunt wegens buitenspel afgekeurd.

De SUPPORTER.

Opstelling Semper: Nishant Bekaroe (d), Mitchell Burgwal, Dario Versteegh, Colin van der Sluijs, Wouter Dijkgraaf, Patrick Suijkerbuijk, Mike Bos, Otman Naitbakrim, Brahim Saidi, Mick van Oorschot, Jordy Linnenbank

Invallers: Danilo Immers, Justin Wenkenbach en Taner Uguz

Klik hier voor verslag op HaaglandenVoetbal.

Klik hier voor verslag op HaagsAmateurVoetbal.