79'

Mannen, 1, 4e klasse D

14 april 2018 15:00

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Reeds eerder wees ik erop dat van het deze competitie gestarte Semper alleen nog een kern over is. Het nieuwe Semper van vanmiddag speelde echter een goede wedstrijd, uitmondend in een ruime overwinning

In de uitwedstrijd stond Semper al na een minuut achter door een onterechte strafschop. Nu liep het anders. Laakkwartier leek iets minder gevaarlijk in de aanval en de verdediging was kwetsbaar. Het aanvallen kwam dan ook voornamelijk van Semper. Jordy miste een kans en Mick van Oorschot miste een afgedwaalde bal van Brahim..In minuut 17 kon Patrick Suijkerbuijk alleen op de keeper af. Niet zijn sterke punt. Bbrahim kon echter alsnog scoren .Linnenbank kon 2-0 scoren maar lijkt wat scherpte te zijn kwijtgeraakt Gelijkmaker viel vlak voor rust. Een voorzet van rechts werd door een speler van Laakkwartier ingschoten.

Al in minuut 47 lukte het Jordy Linnenbank wel de keeper op snelheid te omspelen en te scoren 2-1 Laakkwartier miste een paar duidelijke kansen. Semper deed dat niet. In minuut 76 was er een beauty van een doelpunt van Brahim. Een voorzet van links van Wouter Dijkgraaf werd door Brahim direct op de slof genomen 3-1. Het was nog niet op. In minuut 80 was er opnieuw een voorzet van Wouter, die door Danilo Immers hoog bij de linkerpaal werd in gekopt. Klasse doelpunt en 4-1.

De SUPPORTER

Wisselspelers : Danilo Immers, Tijmen Telle, Danny vd Oeverm Ricardo Crapanzano

Tristan van Wanrooy was Pupil vd Week en dit is wat hij ervan vond.

Het was heel leuk om pupil van de week te zijn. Ik mocht in de kleedkamer komen. De spelers kleedden zich om en toen gingen ze naar het veld. We gingen de warming-up doen; ik ging een balletje trappen met de keeper en met de wissels. Na de warming-up gingen we naar de kleedkamer, daar hielden ze een gesprek over de wedstrijd en over hoe ze gingen winnen. Toen dat klaar was gingen we weer naar het veld. Ik liep voorop met de bal in mijn handen. We liepen naar de middenstip waar we allemaal op een rijtje gingen staan en ik kreeg van iedereen een hand of een high five. Van nummer 8 van Semper kreeg ik een boks. De bal werd op de middenstip gelegd, en nummer 8 schoot de bal vooruit. Ik rende er achteraan richting het doel van Laakkwartier. Ik moest langs de tegenpartij, een van de tegenstanders maakte een sliding en de keeper dook te vroeg. Toen schoot ik helaas naast. Ik rende naar de dug-out en toen kon de wedstrijd beginnen.
Tijdens de wedstrijd heb ik in de dug-out gezeten en ik heb geholpen om de ballen die in de sloot kwamen eruit te halen.
In de rust kreeg ik thee en een bakje fruit met een vork in de kleedkamer en voor de wedstrijd had ik al een flesje drinken gekregen.
Na de wedstrijd kreeg ik van Semper 1 een gouden bal. Alle spelers hebben hun naam op de bal gezet met hun rugnummer erbij. Ik heb ook mijn eigen naam op de bal geschreven met #1 erbij. Ik mocht op de tafel staan in de kleedkamer en de spelers gingen voor mij klappen.
Het was superduper leuk! Mijn dag kan niet meer stuk. Bedankt!

Tristan van Wanrooy (7 jaar; JO08-4)