Opstelling Semper Altius 1

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Hoewel deze week overheerst werd door grote droefheid om het overlijden van Floor moest er deze middag toch weer gevoetbald worden. Daarom toch dit verslag.

Bij voetbalwedstrijden is het zeker niet altijd zo dat de uitslag bepaald wordt door het kwaliteitsverschil tussen de ploegen Vaak zijn het toevalligheden, rare gangen van zaken of volstrekt onnodige fouten die beslissend zijn. Zo ook vanmiddag.

Nauwelijks twee minuten na de aanvang kreeg Laakkwartier een vrije schop buiten het strafschopgebied van Semper. Bij het nemen daarvan constateerde de scheidsrechter als enige hands van een Semper speler. Penalty en daarmee 1-0. Eerlijkheid gebied te zeggen dat dezelfde scheidsrechter in de rest van de wedstrijd Laakkwartier tenminste twee penaltys onthield.

Na deze tegenslag ging Semper er toch goed tegenaan en ging kansen scheppen. In minuut 7 trok Wouter de bal goed voor. De bal hoefde alleen maar ingekopt te worden maar ging helaas over. Hoewel balverlies in minuut 14 bijna tot 2-0 leidde hield Semper het betere van het spel. Na een schot voorlangs van Jordy kon Brahim in minuut 32 alleen op de keeper af. Hij faalde. In deze eerste helft was Semper duidelijk de betere ploeg.

Het noodlot sloeg toe in het begin van de tweede helft In minuut 48 was er een bal van Laakkwarier die makkelijk weggetrapt had kunnen worden. Vervolgens liet de laatste Semper verdediger zich simpel verschalken waardoor de Laakkwartier aanvaller ineens vrij voor onze keeper stond en gewoon niet kon missen 2-0. Semper kwam hier niet overheen. Het ging foute passes regenen van vrijwel alle Semper spelers en de toegepaste wissels maakten de chaos alleen maar groter. Aan voetbal werd niet meer toegekomen. Logischerwijs ging Laakkwartier steeds beter spelen.

Wat Semper nog restte was opportunisme. En zowaar. In minuut 84 brak Wouter, de enige die een heel goede wedstrijd speelde, op links door. Zijn strakke voorzet werd door Maurits van Straaten binnengeschoten 2-1.Daarna volgden hectische minuten met nog kansen voor Semper. Dertig seconden voor tijd had Brahim het gelijke spel op de voet toen hij vrij voor de keeper de bal voor het inschieten had. Hij kwam wederom niet verder dan een bloedeloos trapje. De wedstrijd was daarmee gespeeld.