Scheidsrechter

T. van Diest

Opstelling Semper Altius 1

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Geen wedstrijd die leidt tot lange beschouwingen achteraf over wat er allemaal gebeurde. Er gebeurde namelijk niet veel. Semper was de iets betere ploeg wat met een zekere regelmaat werd uitgedrukt in een doelpunt. Semper combineerde beter dan vorige week maar kreeg daarvoor ook meer ruimte. Wederom ontbrak een wedstrijd klok en de wedstrijd werd in het  halfduister gespeeld door het late aanvangsuur (17.15 uur) en de matige verlichting.

Al in minuut 8 was er de eerste kans voor Jordy Linnenbank. Zijn schot werd door de keeper gestopt. Toen volgde een kans voor Patrick Suijkerbuijk

Het eerste Semper doelpunt viel na ongeveer twintig minuten. Een voorzet van Brahim van rechts werd door Otman  bij de tweede paal hard en hoog ingeschoten. Een herhaling van zijn doelpunt tegen TAC van vorige week, maar toen van de andere kant. Het is jammer dat deze speler bij balverlies de neiging heeft het even te laten lopen in plaats er direct weer tegen aan te gaan.

Als er al kansen ontstonden voor Concordia dan vooral door fouten van Semperspelers. Zo leidde de balverliefdheid van Brahim tot balverlies op een gevaarlijke plaats. Het is dat Concordia dat niet goed uitspeelde anders was het 1-1 geworden. De Semperverdediging zelf gaf heel weinig weg. Het was jammer dat een door Mike Bos genomen vrije schop, rechts buiten het strafschopgebied,vlak voor rust hard op de lat eindigde.

Koud een minuut na de rust kreeg Semper opnieuw een vrije schop. Deze ging echter over. Na ongeveer tien minuten kreeg Semper zowaar een strafschop wegens hands in het strafschopgebied. Helaas betekent dat tegenwoordig paniek bij Semper. Brahim schoot redelijk in maar de keeper stopte de bal.

De 2-0 werd wel verzorgd door Jordy Linnenbank. Hij brak op links door en scoorde beheerst van redelijke afstand 0-2. Het was Brahim die via een doorbraak door het midden de 0-3 voor zijn rekening nam. De wedstrijd was daarna wel gespeeld. Er kwam nog een gevaarlijk schot van Concordia voor langs. Omdat men door de wissels heen was moest Concordia na een nieuwe blessure de wedstrijd met tien man uitspelen. Door het late tijdstip was er geen tijd meer voor een gezellige derde helft en ging elk zijns weeg. Volgende week beter tegenVredenburch.