24 maart 2018 15:00

Opstelling

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

De laatste weken is de optelling van Semper steeds weer een verrassing. Het heeft het voordeel dat je kunt kennis maken met onbekende leden van Semper. Vanmiddag verscheen een elftal dat heel behoorlijk speelde , getuige ook de uitslag. Maurits van Straaten als laatste man. Een positie waar spitsen vaak eindigen.

De wedstrijd was nog nauwelijks begonnen of het werd al 1-0 voor Semper. Na een goede aanval kon Jordy Linnenbank van korte afstand inschieten, maar werd op het laatste moment onderuit gehaald. De daarop volgende penalty werd door Maurits van Straaten feilloos benut. Daarop volgde een periode waarin onze keeper meerdere malen moest optreden, maar waarin ook Semper af en toe gevaarlijk was. In minuut 28 werd het 2-0. Een voorzet van Mike Bos werd door Mick van Oorschot koppend omgezet in een doelpunt. Koud twee minuten later werd het van korte afstand zelfs 3-0. Wederom door Mick van Oorschot maar nu dank zij een pass van Brahim. Op het nippertje werd het in minuut 41 net geen 4-0

Semper kon dus met een gerust hart aan de tweede helft beginnen. Toch gebeurden daarin nog vreemde dingen. In minuut 53 liet onze keeper om onduidelijke redenen een bal over zich gaan, waarna een speler van TAC rustig kon intikken.3-1. In minuut 62 werd het 4-1 voor Semper. Een vrije schop, links buiten het strafschopgebied, werd door Mike Bos keurig, draaiend, ingeschoten. Het was niet het laatste doelpunt. In minuut 68 werd een bal, vermoedelijk bedoeld als voorzet, door onze keeper verkeerd beoordeeld, waarna deze in het uiterste hoekje van het doel verdween. 4-2. TAC putte moed uit deze doelpunten en ging beter voetballen, terwijl Semper, mede door blessures, wat terugviel. Maar uiteindelijk liep het toch goed af

De SUPPORTER

Wisselspelers:   Sean Jonker, Badr Azarkan en Lorenzo Zupppelli

Klik hier voor weekoverzicht Haags Amateur Voetbal.

Klik hier voor weekoverzicht Haaglanden Voetbal

Dit vond de Pupil vd Week Rick Henken over de wedstrijd.

Ik heb een hele leuke middag gehad; eigenlijk wil ik iedere week wel pupil van de week zijn! Ik vind iedereen van het eerste erg aardig.
Voor de aftrap mocht ik scoren bij de tegenstander. Dat bracht geluk, denk ik, want Semper kreeg al binnen twee minuten een penalty en een doelpunt. We hebben de wedstrijd gewonnen met 4-2!
Na de wedstrijd heb ik een hele gave gouden bal gekregen met alle namen van de spelers erop. Ik ga er niet mee voetballen, want dan gaan de namen eraf. Hij heeft een mooi plekje op mijn kamer.
Toen ik dag ging zeggen tegen iedereen, kreeg ik nog allemaal snoep en voetbalplaatjes in mijn zakken gestopt. Dat was erg grappig.
Allemaal heel erg bedankt voor de leuke middag!