Mannen, 1, 4e klasse D

7 april 2018 14:30

Opstelling Semper Altius 1

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Het leek voor Semper een leuk seizoen te worden. Van te voren was bekend dat Wateringse veld kampioen zou worden, maar Semper stond mooi op de tweede plaats. Daarna is het bergafwaarts gegaan. Belangrijkste reden is dat Semper nog maar op een handjevol spelers kan rekenen. De keeper, Wouter Dijkgraaf, Mike Bos, Patrick Suijkerbuijk en Brahim. Verder is het steeds improviseren.

Vanmiddag was het in ieder geval lekker weer en speelden we op echt gras tegen de ploeg die op de een na onderste plaats staat

In minuut 3 had Semper al de eerste kans. Een minuut later viel een doelpunt echter aan de andere kant. Een aanvaller van DVC kon ongehinderd door het centrum van Semperverdediging lopen en scoren.Wat volgde was slordig voetbal.In minuut 23 kon onze keeper door een knappe redding voorkomen dat het 2-0 werd voor DVC.In minuut 30 schoot Jordy net naast.

Toen nam Wouter Dijkgraaf het heft in handen. Hij passeerde een aantal tegenstander in een lange rush en scoorde 1-1.

In de tweede helft stelde Semper alsnog orde op zaken. In minuut 63 scoorde Brahim van korte afstand 1-2 en in minuut 80 maakte Jordy er nog 1-3 van.