Mannen, 1, 4e klasse D

10 maart 2018 14:30

Opstelling Semper Altius 1

Fijne Sempervrienden en vriendinnen,

Vanmiddag werd duidelijk dat Semper zich in een neerwaartse spiraal bevindt Geteisterd door blessures is het nauwelijks nog mogelijk een behoorlijk elftal op de been te brengen. Er was dan ook sprake van een kansloze nederlaag tegen een Vredenburch dat ik zwakker vond dan in de thuiswedstrijd. De basis van Semper is op dit moment veel te smal om nog veel illusies te koesteren. Daarbij lijkt geloof in eigen kunnen ook verloren te zijn gegaan

Het eerste half uur kwam Semper nog redelijk door. In de thuiswedstrijd stonden we binnen een kwartier al dik achter, nu was dat niet het geval, In dat half uur kwm Semper ook nog tot kleine kansen. In minuut 31 ging het echter fout. Onnodig balverlies door Semper in het centrum voor de verdediging gaf de balafpakker van Vredenburch de mogelijkheid de bal van buiten het strafschopgebied prachtig en onhoudbaar in het Semperdoel te schieten. 1-0.. Zeven minuten later werd het 2-0. Twee spelers van Vredenburch liepen helemaal vrij in het centrum van de Semperverdediging waarvan er een scoorde. Er zat wel een luchtje van buitenspel aan.

Tweede helft was niet veel beter. Bij Semper ging vrijwel alles fout en mede als gevolg hiervan kon Semper nauwelijks gevaarlijk worden. Na een voorzet van links kopte een vrijstaande Vredenburch aanvaller de 3-0 binnen in minuut 53, Semper kwam nog wel tot een schot op de paal en in minuut 75 had Mick van Oorschot de bal voor het inschieten maar slaagde daar niet in. Inmiddels had ook Mitchell Burgwal geblesseerd het veld verlaten. De zoveelste.  Al met al opnieuw een wedstrijd om snel te vergeten. Voor Vredenburch alle reden om de bierconsumptie, die tijdens de wedstrijd al hoog lag, met de daarbij behorende decibellen, verder op te voeren,