Scheidsrechter

N. van den Dop

Opstelling Semper Altius 1

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

De naam van de tegenstander doet eerder denken aan een dorp in Drente, maar het was toch gewoon in Zoetermeer. Natuurlijk heeft ieder voetbalcomplex een eigen gezicht. Oosterheem moet het vooral hebben van de gezelligheid binnen. Zeker in deze tijd van het jaar als in de tweede helft de voeten koud worden. Maar gelukkig was er ook dit keer de warmte van de fijne medesupporters van Semper. De harde kern was ook nu weer aanwezig.

De stand geeft al aan dat er in de eerste helft niet werd gescoord. Semper had lang niet op gras gespeeld en moest daaraan misschien weer wennen. Het tempo lag ook veel te laag. Oosterheem kon het daarom makkelijk bijbenen. Ook door het wel heel ijverig vlaggen van de grensrechter van Oosterheem werden nog al wat kansen van Semper in de kiem gesmoord. Desondanks ontstonden wel wat (halve) kansen voor Semper. In mindere mate gold dat ook voor Oosterheem, zij het dat daar de halfheid van de kansen overheerste. Colin vd Sluijs vertoonde weer eens de symptonen van de praatziekte bij Semperspelers wat hem een gele kaart opleverde.

Onverwacht begon de tweede helft spectaculair. Na balverlies door Semper kon Oosterheem in minuut 47 een aanval door het midden opzetten die leidde tot een treffer 1-0.

Blijkbaar was dit de wake up goal voor Semper. Het tempo ging omhoog, mede dor de ingevallen  Quincy Barendse, en er kwamen grote kansen. Keeper van Oosterheem kon een vrije schop eerst nog keren maar tegen Mick van Oorschot had hij geen verweer 1-1. Nadat Brahim ( niet helemaal fit ) naast schoot scoorde even later Quincy Barendse van dichtbij na een goede combinatie. Niet veel later flikte Otman hetzelfde 1-3. In tegenstelling tot de eerste helft kon Oosterheem het niet meer bijbenen. Brahim zorgde voor de 1-4 na een pass van Mick van Oorschot Mitchell Burgwal schoot van rechts tenslotte de 1-5 binnen. Hierdoor kwam Semper op een flink aantal doelpuntenmakers.