Semper Altius 1

Mannen, 1, 4e klasse D

31 maart 2018 15:00

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Van de vaste achterhoede van Semper is alleen Wouter Dijkgraaf niet geblesseerd. Opnieuw improvisatie, waarbij good old Muurice van de Steenhoven nog een hele goede wedstrijd speelde. Daarmee hield de pech niet op. Een hand was nog te veel om het aantal kansen van Oliveo te tellen, toch maakten zij twee doelpunten. Semper was de sterkere ploeg maar verloor desondanks ongelukkig. Helaas zijn wij hierdoor naar de vijfde plaats op de ranglijst gezakt, waardoor het nog een hele toer zal worden om de nacompetitie te bereiken.

In de eerste helft was Semper de aanvallende ploeg. De eerste aanval was er al in de derde minuut.In minuut 8 moest na een corner een kopbal van Mick van Oorschot van de doellijn werden gere. Het regende corners voor Semper en in minuut 38 moest Oliveo opnieuw op de doellijn redding brengen. Daarnaast waren er de nodige kansen. Zoals altijd valt dan het doelpunt aan de andere kant. In minuut 46 scoorde Oliveo uit bija hun enige kans van rechts een doelpunt met een lucht van buitenspel 1-0.

Tweede helft was hetzelfde laken en pak. Een overwegend aanvallend Semper. Veel corners, halve kansen ,maar ook goede reddingen van de keeper van Oliveo. In minuut 65 werd het toch 1-1. Een verre pass van Mike Bos bereikte Mick van Oorschot vlak voor de keeper van Oliveo, waaruit Mick makkelijk kon scoren. Ook hier was echter eenlucht van buitenspel, Semper had nog tijd voor een overwinning. Die viel in minuut 88 uit vrijwel de enige aanval van Oliveo. Een voorzet van rechts werd in het verste hoekje van het Semper doel gekopt 2-1. Een compliment moet er wel zijn voor de achterhoede van Oliveo die een betrouwbare indruk maakte