Mannen, 1, 4e klasse D

23 september 2017 14:30

Opstelling Semper Altius 1

Fijne Sempervrienden en vriendinnen.

Na maanden van onthouding was dit de eerste competitie-wedstrijd van het seizoen 2017-2018.

En natuurlijk was er weer de harde kern van de Semper hooligans. Wat zagen zij?

Zij zagen een wedstrijd met twee gezichten Een zwakke eerste helft en een sterke tweede helft van Semper.

Het is onwaarschijnlijk dat de Semperspelers kennis droegen van de prognose van Jan den Draak voor dit seizoen. Die is ook alleen bedoeld voor een kleine kring van glazen bolkijkers. Toch begon men te zwak aan deze wedstrijd. Vooral het centrum van de Semperverdediging liet in de eerste twintig minuten grote gaten vallen. Het had geen vat op de snelle spits van HPSV. Gelukkig was zijn schietvaardigheid, ondanks een politie achtergrond, minder dan zijn snelheid. Drie keer alleen afgaand op onze keeper slaagde hij er niet in te scoren.

Semper viel vooral aan door het midden. Daar stuitte men echter op een redelijk sterk en goed opgesteld centrum van de verdediging van HPSV. Daarbij schuwde HPSV (lichte0 overtredingen niet. Vooral Jordy Linnenbank werd daar het slachtoffer van. De prijs die een buitenspeler betaalt voor zijn snelheid. Al met al weinig echte kansen voor Semper.

De tweede helft werd andere koek. Na enkele minuten brak Brahim op links door . Zijn voorzet werd door Mike Bos hard ingeschoten 0-1. Kort daarna kreeg Semper goedkoop een strafschop toen Wouter Dijkgraaf na een rush licht werd aangetikt. Brahim verzilverde de strafschop 0-2.

Na wissels zakte HPSV verder in en kon Semper doorgaan met scoren. Een voorzet van rechts van Justin Wenkenbach werd door Kenneth de Haan knap ingekopt 0-3. Een zaalvoetbalactie op links leidde tot de 0-4 door Brahim. In de laatste minuut kwam HPSV nog terug. Een speler van HPSV kreeg van een Semperverdediger de bal op een presenteerblaadje en kon vrij voor de keeper scoren.

De SUPPORTER.

Opstelling Semper: Nishabt Bekaroe(d), Mitchell Burgwal, Justin Wenkebach, Colin van der Sluis, Wouter Dijkgraaf, Quincy Barendse, Patrick Suijkerbuijk. Mike Bos, Brahim Saidi, Mick van Oorschot en Jordy Linnenbank.

Invallers: Dario Versteegh, Kenneth de Haan en Otman Naitbakrim

Klik hier voor de foto's van deze wedstrijd.